FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ofertă neaşteptată pentru MM: "Dacă pleacă de la Steaua, îl aştept"

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 aprilie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 26 aprilie 2013 23:04

Conflictele interne de la Steaua, unde Becali l-a adus pe Daniel Stanciu, s-ar putea lăsa în cele din urmă cu victime. Chiar şi aşa, Mihai Stoica nu duce lipsă de oferte, iar prima a venit de unde nu se aştepta.

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, i-a pregătit lui MM postul de vicepreşedinte al Ligii, mai ales pentru că el intenţionează să mai candideze pentru încă două mandate.

"Îl iau la mine la Ligă să aibă şi salariu. Poate să aibă valoare să conducă Liga, dar nu eu îl aleg. Are un istoric. El e un om capabil, dar nu prea îl place lumea", a spus Dumitru Dragomir.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
petrusm
petrusm  •  28 Aprilie 2013, 11:07

ORACOLE AI DISTRUS CRAIOVA , CU SATANA DE MANA SI CU NASUL IN FRUNTE ...CHIAR CREZI CA VA MAI EXISTA SI REZISTA FOTBALUL INCA DOUA MANDATE ? PAI RAMAI CU STEAUA SI CU DINAMO ... ATAT ..IN REST UMPLUTURA ...

serban_ionescu
serban_ionescu  •  27 Aprilie 2013, 17:53

comentator la TV Rahova ,sau manager la echipa Zabrele Rahova!!Antrenori fratii Becali!

ertyuiop
ertyuiop  •  27 Aprilie 2013, 16:23

Corleone un pervers....niciodata nu l-a inghitit pe Meme, de fapt totul a pornit din sens invers! Pt. Galati Corleone a fost intotdeauna persona non-grata.......cand a fost oare ultima data la Galati? Probabil era conducator pe la Olt sau la Brasov!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează