FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTĂ

Ofertă pentru Gică Hagi » S-a întâlnit deja cu președintele echipei! Poate antrena un fost jucător de la Real Madrid

Articol de GSP - Publicat luni, 21 mai 2018 16:29

Sivasspor, locul 7 din Turcia, este interesată de serviciile lui Gică Hagi, managerul de la Viitorul.

Presa din Turcia anunță că Gică Hagi, 53 de ani, a primit deja oferta de la Sivasspor, după ce președintele echipei, Mecnun Otyakmaz, s-a întâlnit personal cu el și i-a făcut o propunere.

Dacă va accepta propunerea, Hagi îi va lua locul lui Samet Aybaba, căruia i s-a terminat contractul. Hagi a primit recent o ofertă și din Polonia, de la Legia Varșovia.

De-a lungul carierei, Hagi a mai antrenat la naționala României, Galatasaray, Bursaspor, Poli Timișoara, FCSB și Viitorul. La Sivasspor este legitimat Robinho, fost atacant la Real Madrid, și acolo au mai jucat Cristi Tănase, Paul Papp, Aruna Kone și Djakaridja Kone.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  22 Mai 2018, 07:42
Postat de Viorel Stelistul pe 21 Mai 2018, 18:48

doar in mintea intunecata a bulgarului astuia poate exista o astfel de justificare: daca Steaua a pierdut la Iasi nu conteaza ca altii au facut aranjamente pentru a nu pierde. Intr-un campionat normal, orice echipa poate pierde, inclusiv Juventus cu 7 titluri consecutive mai pierde, dara sta nu inseamna sa-i lasam pe altii sa fure si sa-i si aplaudam cu face mocofanul bulgar!

pai spune-i lu` Jiji sa mearga la TAS! sa conteste ca Hagi *** cu altii si nu cu el! sau ca *** SI cu altii, ca a stat si cu el! si asa, vad ca an de an aceeasi poveste! de vina sunt ceilalti, nu capetele seci ale lui jiji, dica si meme! la ce *** ii trebuia ma la Iasi mai mult de un egal? trebuia sa stea ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1461177693935533
Sorin Gane  •  21 Mai 2018, 22:26

VAI SI AMAR - DACA AM AJUNS SA NE MINDRIM CU FAPTUL CA HAGI V-A ANTRENA O ECHIPA OBSCURA DIN TURCIA !?

andriescuionut
andriescuionut  •  21 Mai 2018, 19:56
Postat de Viorel Stelistul pe 21 Mai 2018, 17:33

Marele antrenor vrea sa plece pentru ca a acumulat prea mult gunoi sub covorul de la Ovidiu, a inceput sa miroase urat si poate vine sanepidul si dezinsectia. A vrut cu orice pret sa castige un trofeu ca antrenor, pt ca avea palmaresul gol si a fost dispus la orice compromis. Asa ca in 2017 s-a pus de o cooperativa extinsa care sa-l faca pe rege...presedinte de CAP la Ovidiu! A acceptat cu mare placer pomenile rusinoase primite de la astra, craiolguta si chefere si a castigat un titlu nemeritat. Dar daca intri in cooperativa trebuie sa joci cum vrea ea, asa ca in 2018, cooperatistul hagi a trebuit sa plateasca datoria. A refuzat sa-si apere sansele cu CFR, fiind singura echipa care nu a luat puncte contra oamenilor lui pazcany in play-off si nu I-a deranjat deloc. Cel putin in ultima etapa nu au tras la poarta de frica unei batai de vant care sa bage mingea in ate si sa produca panica. Rusinos modul in care Gica blat Hagi a intrat in cooperativa, asa ca incearca sa plece sa stearga urmele rusinii! Du-te Hagi, du-te si ia-l si pe Dica!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează