FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ofertă pentru Laurențiu Reghecampf » Tehnicianul poate pleca de la Steaua

Articol de GSP - Publicat luni, 15 februarie 2016 10:35

Reghecampf a venit în decembrie la Steaua și deja este dorit de formații din străinătate.

Presa din zona arabă scrie că formația egipteană Zamalek, locul 2 din Egipt, este interesată de serviciile lui Laurențiu Reghecampf. Egiptenii tocmai s-au despărțit de antrenorul lor, Mido, fostul atacant al Ajaxului, după ce echipa a pierdut derby-ul cu Al Ahly, 0-2.

După 17 etape, Zamalek ocupă locul 2 în Egipt, cu 32 de puncte, cu 7 mai puțin decît liderul Al Ahly.

Reghe este cunoscut în zona arabă, după ce a antrenat-o pe Al Hilal, în sezonul 2014-2015, și a ajuns în finala Ligii Campionilor Asiei și în finala Cupei Prințului.

Cu toate acestea, șansele ca antrenorul Stelei să plece de la formația roș-albastră sunt mici, având în vedere că abia a revenit la club, iar patronul Gigi Becali i-a făcut o echipă puternică.

1.000.000 €este clauza de reziliere a contractului lui Reghe

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (56)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  16 Februarie 2016, 02:30

cainerosu din caine ai deveni bou.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  16 Februarie 2016, 02:29

ati vrea voi ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cainerrosu
cainerrosu  •  15 Februarie 2016, 22:25

Deci cum sa va spun....povestea continua! hahahahaha ! El antreneaza o echipa si nevasta lui este impresar ! Pina aici nici o problema ! Echipa lui joaca impotriva unei echipe, unde ea impresariza niste jucatori ! Echipa lui conduce deja cu 2-0 iar ambele goluri au fost concepute exact pe partea fundasului impresariat de nevasta lui ! Ce sa mai intelegi ? Sa fie oare o intimplare ca Bucurica este impresariat de AnaMaria Prodan ??????? Nu, nu e o intimplare, doar ca de acolo au inceput cele doua goluri ! Si, in plus, inchizatorul, Nelut Rosu, tot de femeiamop este impresariat ?

Vezi toate comentariile (56)
Comentează
Close