FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTĂ

Ofertă puternică refuzată de Gică Hagi! Gică Popescu a recunoscut tot: "Știe și el că a greșit"

Articol de GSP - Publicat luni, 02 aprilie 2018 19:59

Gică Popescu, 50 de ani, a dezvăluit faptul că Gică Hagi, 53 de ani, a refuzat o ofertă de la o formație din La Liga. "Baciul" e de părere că "Regele" a greșit, dar anunță că în vară nu va duce lipsă de oferte și sunt șanse să meargă alături de Hagi la un club din străinătate.

"Discuții au fost mereu cu Gică Hagi. A avut oferte din 6 în 6 luni. El a căutat proiecte extraordinare. Nu mai are ce face în România. A câștigat campionatul cu o echipă ce nu avea nicio șansă la un moment dat.

Profesional, Gică a ajuns la un nivel mare. Vrea altceva acum, să lucreze și pe banii altora, nu ai lui. Au fost câteva proiecte, dar nu a fost inspirat atunci. Cred că ar fi trebuit să accepte la un moment dat.

Știe și el că a greșit. Eu cred că ar fi trebuit să meargă, o echipă de primă ligă din Spania l-a vrut. O echipă bună. Probabil că la un moment dat voi merge și eu cu el", a zis Gică Popescu la TV Digi Sport. 

  • Cel mai probabil, Deportivo La Coruña este echipa la care s-a referit Gică Popescu. Informația a fost dezvăluită de Pietro Chiodi pe 15 martie, pentru aceeași sursă: "Gică Hagi a avut o ofertă concretă din Spania, în pauza de iarnă, de la Deportivo şi a refuzat-o! Putea fi antrenorul lui Florin Andone, dar a refuzat. El nu mai vrea să se implice în astfel de proiecte de la jumătate. Din vară, vom vedea, mai ales că mercato-ul de antrenori e special, e diferit faţă de jucători. Totul se poate întâmpla şi în ultima secundă. Aşteptăm. El nu a vrut să plece".

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (6)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  03 Aprilie 2018, 09:10

Cine vrea sa piarda, sa distruga echipa, il angajeaza pe hagi :))))))

conasu_boeru
conasu_boeru  •  02 Aprilie 2018, 22:47

Îi ajuta să meargă mai repede în segunda !

valyomanyd
valyomanyd  •  02 Aprilie 2018, 22:13
Postat de cneius pe 02 Aprilie 2018, 21:24

"Ofertă puternică"...ati luat-o razna baieti !

Pe un alt articol suntem anunțați , Hagi a EXPLODAT ! :)))))))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează