FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO, AZI, 21:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Ofertă uriaşă primită de steliști pentru Stanciu » O echipă din Premier League a pus banii jos: "Le-am dat hârtie, dar expiră în 10 zile"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 august 2016 11:36

Gigi Becali a afirmat că Steaua a primit o ofertă de 7 milioane de lire sterline pentru Nicolae Stanciu (n.r. aproximativ 8 milioane de euro), din partea unei formații engleze, dar susține că nu dorește să îl vândă pe mijlocașul de 23 de ani.

"Eu știu că de la Steaua poate să plece orice jucător, iar Steaua poate să cumpere orice jucător. Poate pleca oricine are o ofertă care îi convine lui Becali. Avem ofertă de 7 milioane de lire pentru Stanciu din Anglia, dar nu mă interesează! Am dat hârtie pentru 10 milioane de lire sterline, dar oferta expiră în 10 zile.

Dacă apucă să joace în grupele Europa League, nu-l mai dau! Poate crește, poate ajunge la 30 de milioane! Dacă se numește Gheorghe Becali, refuză, că așa e el, vinde bine marfa", a spus patronul Stelei la Digi Sport.

În ultimele zile au existat speculații că Nicolae Stanciu ar putea ajunge la Anderlecht, pentru șase milioane de euro, după ce și Alex Chipciu a fost cumpărat de gruparea belgiană.

3.500.000 €este cota lui Stanciu pe site-ul transfermarkt.com.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (47)
222861004751392
Nacaru Muresan  •  21 August 2016, 11:11

dupa jocul de aseara nicucel nu merita nici o ceapa degerata cine drcu il ea ce au ochelari de soare sau sunt prosti asta nu e jucator de 2 mil viseaza ciobanu cai verzi pe pereti hu

119260161856272
Nicu Veres  •  21 August 2016, 10:38

SA nu credeti in minciunile lui BECALI in legatura cu transferul lui STANCIU realitatea este ca nu merita mai mult ae 2,5 milioane de EUR, cu nimic nu este mai bun ca ROTARIU asa ca totul este apa de ploaie ,il mai ajuta in minciuni si puscariasul de STOICA.

the_gunner
the_gunner  •  21 August 2016, 04:31

Dupa analize am dedus ca singurele echipe interesate de Stanciu ar pute fi Crystal Palace,Stoke City si...Arsenal .Ultima dupa ce l-a dat pe Joel Campbell la Sporting cu imprumut. c

Vezi toate comentariile (47)
Comentează