FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTĂ

Oferte de ultimă oră pentru Dan Petrescu! "Bursucul" şi-a putea îndeplini visul » Anunţul făcut de impresarul lui

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 decembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 26 decembrie 2014 16:32

Dan Petrescu ş-a încheiat socotelile cu Al Arabi, românul primind şi restanţele pe care şefii clubului aveau să i le achite, iar acum este în căutarea unui alt club. 

"Bursucul" nu vrea să ia pauză şi va reveni probabil în Rusia, chiar dacă are oferte şi din Anglia, acolo unde şi-a dorit mereu să meargă.

Informaţia a fost confirmată de Nicolae Pîrnău, agentul lui Dan Petrescu. În prezent singura echipă care nu are antrenor este Amkar Perm.

"Dan a părăsit Qatarul şi este acum la Bucureşti. Nu vreau să vorbesc despre sume, dar pot spune că s-a înţeles cu cei de la Al Arabi.

Negociem cu mai multe cluburi din Anglia şi Italia. Există şi o propunere din Rusia, de la o grupare din prima ligă şi Dan vrea să revină acolo aşa că prioritară este această direcţie. Nu este vorba de Amkar Perm" a declarat Pîrnău.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  27 Decembrie 2014, 13:58

hahaha, am una mai buna.. daca nu merge la al arbi, al chelseai, sau la reali, atunci sigur va ajunge la al dinami :))

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  27 Decembrie 2014, 13:55
Postat de liviu.neagoe pe 27 Decembrie 2014, 11:06

Vorba de duh, a unui somnoros polititcian: Mai existati?

trag sa moara. cu asemenea stiri, curand n'o sa mai auzi de ei. gazeta pe hartie a ramas la doua pagini... se vinde la kil, pt. impachetat.

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  27 Decembrie 2014, 13:54
Postat de valah1986campionii.europei pe 26 Decembrie 2014, 19:21

Ai tai de la Prost Sport sunt fraiere in faliment, 17 arestați si curg dosarele de evaziune fiscala. Trustul de mizerie khazar a lui Adrian Sarbu care nu a mai platit de loc taxe statului din anul 1995. Nascut dintr-o caseta cu executia ceausestilor si 20 de ani de evaziune fiscala non stop.

geaba, tot nu'l albesti pe tolontan, pui de varan :))

Vezi toate comentariile (21)
Comentează