FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Ofertele incredibile pe care le-a avut Denis Alibec! Impresarul jucătorului vorbește deschis despre situația atacantului

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 septembrie 2018 18:05

Impresarul Florin Lovin a vorbit despre Denis Alibec, fotbalist pe care îl are sub contract. Revenit la Astra, atacantul pe care FCSB a plătit 2 milioane de euro putea fi acum într-un campionat mult mai puternic. 

"Denis e ok, sperăm să-și revină cât mai repede și să devină jucătorul care a fost când a plecat la Steaua. La talentul pe care îl are, putea îmbrăca tricoul unor echipe mari.

Dar în viața unui fotbalist sunt tot felul de momente, trebuie să profiți la maximum de ceea ce ți se oferă. Dacă nu faci lucrul ăsta, ai căderi.

E un talent uriaș, dacă va învăța să-și cenzureze anumite lucruri cred că încă poate face performanță. Am vorbit de-a lungul timpului cu echipe din Europa despre el, cluburi din Germania și Anglia", a zis Florin Lovin pentru ProTV.

1.000.000 €este cota lui Denis Alibec pe transfermarkt 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
zm3u
zm3u  •  15 Septembrie 2018, 02:15

Cine sa-l ia pe umflatul asta teribilist? :-)))) Ati luat-o razna de tot prin Romania!:-)))

7martie2018
7martie2018  •  14 Septembrie 2018, 21:31

Il vrea FC Scuipa În Dunare, contract pe 4 ani.

zagna
zagna  •  14 Septembrie 2018, 21:05

Carpati Salcia vrea sa si faca echipa, se mai gandeste !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close