FOTBAL  »  Superliga  »  STADION CSU CRAIOVA

OFICIAL A sosit vestea cea mare pentru craioveni: "Suntem onorați s-o oferim în exclusivitate"

FOTO: Facebook +19   FOTO
FOTO: Facebook

Articol de GSP - Publicat marti, 07 noiembrie 2017 10:19

Compania Națională de Investiții a emis un comunicat prin care anunță că noul stadion din Craiova este gata și că azi se va termina recepția de predare către primărie. 

"Suntem onorați să oferim în exclusivitate atât suporterilor olteni, cât şi celorlalți iubitori ai fotbalului românesc, vestea mult aşteptată: arena din Bănie este gata!!

Astăzi, 7 noiembrie 2017,  încheiem în mod oficial procesul de recepție la terminarea lucrărilor, obiectivul fiind predat beneficiarului, respectiv Primăriei Craiova. Precizăm faptul ca noul Ion Oblemenco reprezintă un proiect "de suflet" al CNI, drept urmare suntem mândri că am reusit să ne îndeplinim misiunea şi să ajungem la bun sfârşit pentru un nou început.

Vă mulțumim atât pentru sprijinul pe care ni l-ați acordat, cât şi pentru interesul manifestat pentru acest proiect în toată această perioadă! Vă mulțumim atât dumneavoastră, cât şi întregii echipe care s-a implicat în mod responsabil în acest proiect!

Nu în ultimul rând, promitem să le fim alături beneficiarilor finali în utilizarea arenei sportive, urându-le mult succes! CNI îşi va continua misiunea de a face imposibilul posibil, pentru o Românie mai frumoasă!", se arată în comunicatul CNI.

Noul stadion "Ion Oblemenco" va fi inaugurat la un meci amical, CSU Craiova - Slavia Praga, care se va juca vineri, 9 noiembrie, de la ora 20:00.

Inițial, stadionul care urma să fie gata în 2016 trebuia inaugurat pe 29 octombrie, cu FCSB, dar nu s-au primit toate avizele.

52.600.000 €a costat noua arenă din Craiova, a cărei capacitate este 30.292 de locuri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
875360749272795
Costi Corabu  •  07 Noiembrie 2017, 17:47

Pe bune ?!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează