FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

OFICIAL Astra a dat lovitura » Unul dintre cei mai curtaţi jucători din Liga 1 va juca la Giurgiu!

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 iulie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 25 iulie 2014 20:54

Astra a realizat astăzi cel mai important transfer al verii! Ioan Niculae a anunţat după finalul partidei cîştigate cu Concordia Chiajna, scor 2-0, că echipa sa a ajuns la un acord cu fostul fundaş al Petrolului, Guilherme.
Curtat şi de Steaua, brazilianul a rămas liber de contract în această vară, după ce Petrolul şi-a retras oferta de prelungire a înţelegerii. Deşi a fost şi pe lista celor de la Legia Varşovia.

"Mi-au spus că ei nu mai au bani să mă plătească la pretenţiile pe care le am. Totul s-a terminat pentru mine la Petrolul. Au fost doi ani frumoşi, dar e gata!", a spus Guilherme în momentul despărţirii de Petrolul. La Astra se va bate pentru un loc de titular cu Junior Morais.

82 de meciuri a bifat Guilherme în Liga 1 pentru Chiajna şi Petrolul

2,2 milioane de euro e cota brazilianului, conform transfermarkt.de

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (57)
gabiioan
gabiioan  •  27 Iulie 2014, 13:55

Cum se face ca Astra a jucat cu Alibec din minutul 70, care era suspendat 2 meciuri dupa eliminarea din Cupa cu Steaua (unul in Supercupa, si al doilea vineri, in prima etapa de Campionat, Cupa Ligii nefiind inregistrata printre competitiile eligibile), iar Sanmartean nu a jucat sambata cu Rapidul, pentru ca era suspendat doua etape dupa cartonasul rosu luat in finala Cupei, in acelasi meci in care si Alibec a fost eliminat, si Steaua nu a vrut sa piarda meciul la masa verde? Deci Astra jucand cu Alibec suspendat, ar trebui sa piarda meciul cu Chiajna la masa verde, corect? Nu se sesizeaza nimeni de la Liga sau de la Chiajna? Concordia nu are nevoie de puncte?

rossone.ro
rossone.ro  •  26 Iulie 2014, 08:55

iata o semnificatie pentru ROSSONERO BUCURESTI de la Rapid la Dinamo se poate face un club puternic. Rapid-Olympia-Sportul-Studentesc-cOlentina-National-Electroap-Rocar-dinamO=R.O.S.S.O.N.E.R.O ......(____) ..(|)(0.0)../ ...|/(___)\/ ...|_/..._|..\__/ ROSU-NEGRU INDRACESTI numai ROSSONERO poate fi rival pentru STEAUA crestina

inexistentus
inexistentus  •  26 Iulie 2014, 08:43

Astrainii la straini trage.

Vezi toate comentariile (57)
Comentează