FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

OFICIAL CFR este cea mai activă echipă din Liga 1! Și-a prezentat azi noul jucător

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 iunie 2017 12:43

CFR Cluj este cea mai activă echipă pe piața transferurilor și și-a prezentat azi noul fundaș central, Paulo Vinicius de Souza.

"Fundașul central, care poate evolua pe toate posturile în apărare, s-a alăturat astăzi lotului echipei noastre. Îi urăm bun venit și îi dorim cât mai multe reușite în tricoul CFR-ului! Hai CFR!", anunță site-ul oficial al echipei.

Brazilianul Vinicius, 32 de ani, a mai jucat de-a lungul carierei la Gremio Anapolis, Santa Clara, Leixoes, Olhanese, Leiria, Braga, Operario-MT, Boavista.

În ultimul sezon a jucat în Cipru, la Apollon Limassol, bifând 35 de partide în toate competiţiile, în care a reuşit şapte goluri.

600.000 €este cota de transfer al lui Vinicius, potrivit transfermarkt.de

CFR CLUJ

Antrenor: Dan Petrescu (nou)
Veniri: M. Coman (Clinceni), Al. Vlad (Dnepro), Hoban (Hapoel Beer Sheva), Vera (Mirandes), Hamed (Pandurii), Balici (FK Sarajevo), Pelayo (Elche), Bokila (Akhisar Belediyespor), Vinicius (Apollon Limassol)
Plecări: Larie (FCSB), T. Lopes, J. Ruiz, D. Roman, Bud, Vâtcă, Antal, Tânc, Spehar (contracte expirate), Gomelt (împrumut expirat), T. Marc, Al. Neagu (contracte reziliate)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  22 Iunie 2017, 01:18

Care dracu` cel mai bun lot? au adus cei mai multi asta nu inseamna ca si cei mai buni! eu nu am auzit de nici una din vedetele astea pe care le umflati voi cu pompa,urlo vera si bokyla! afara de Hoban care e la sfarsitul carierei, nici unu nu spune nimic! o sa vedem cat de buni sunt, dar nu va grabiti cu "nici o problema sa ia campionatul"...FCSN *** e de departe cea mai buna , noroc ca n-au antrenor! hai viitorul! :D

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  21 Iunie 2017, 14:27

De departe cfr-ul are cel mai bun lot. Urmeaza ca Petrescu sa demonstreze ca este antrenor si nu v-a avea nici o problema in campionat .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează