FOTBAL  »  Superliga  »  REVENIRE ÎN LIGA 1

OFICIAL Dario Bonetti a revenit în fotbalul românesc » Italianul a preluat o echipă din Liga 1

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 iunie 2016 17:22

Dario Bonetti a antrenat în două perioade diferite în România, în ambele dăți echipa condusă de el a fost Dinamo. Tehnicianul de 54 de ani a revenit acum în fotbalul nostru și s-a înțeles cu ASA Târgu Mureș.

Deși echipa din Târgu Mureș stă foarte prost la partea financiară, italianul Dario Bonetti n-a ezitat și a semnat pentru un sezon cu ASA, anunță site-ul oficial al grupării din Tg. Mureș.

"Mă bucur că am semnat cu ASA Târgu-Mureș. Pentru mine este o nouă provocare, o luptă din care doresc să ieșim împreună învingători. Avem mult de muncă, de construit o nouă echipă, dar am văzut că am alături oameni pricepuți, care fac totul posibil ca echipa să se mențină în prim-plan"  Dario Bonetti

Din staff-ul tehnic va face parte și Claudio Bozzini, în calitate de antrenor secund. Bozzini a evoluat pe postul de portar la formații ca Inter Milano, Cairese, Licata, Carbonia, Potenza, Ravenna, Como. Face echipă de mai mulți ani cu Dario Bonetti.

Până să se înțeleagă cu antrenorul care a cucerit Cupa și Supercupa României cu Dinamo, oficialii lui ASA au purtat negocieri și cu Ivan Vukomanovici.

Dario Bonetti a condus-o prima dată pe Dinamo în 2009, iar în 2012 a revenit la formația din "Ștefan cel Mare" reușind să cucerească și două trofee, Cupa și Supercupa.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  18 Iunie 2016, 05:27

Zexe, sa pui in rama poza asta cu Bonetti dinamovist si sa scrii sub ea: ”ultimu (!!!) antrenor care ne-a adus trofee.” Ca altul n-o sa mai fie...

zecs93
zecs93  •  17 Iunie 2016, 23:06

Succes Mister, Dario e ultimu antrenor care ne-a adus trofee si este mai dinamovist de 1000 de ori decat multi asa zisi dinamovisti !!!

899541220082951
Simutiu Sabin  •  17 Iunie 2016, 17:01

SE MOARE FRATE DIN PACATE SE MOARE CEI CE PE CARE NU V-AM ALES VOI CE PAZITI ???? VOI PENTRU CE SUNTE-TI PLATITI SAU MAI BINE PENTRU CE MILIOANE FURATI DA DA CE FACE-TI SA FURATI ACEST POPOR SI SANGELE LUI SUNTEM BLESTEMATI

Vezi toate comentariile (19)
Comentează