FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

OFICIAL Dinamo anunță al doilea transfer al zilei! Rednic l-a remarcat la FC Brașov și l-a adus în Ștefan cel Mare

Articol de GSP - Publicat luni, 11 ianuarie 2016 20:11

Dinamo și FC Brașov au ajuns la un acord pentru transferul mijlocașului Vlad Olteanu (19 ani) la clubul din Ștefan cel Mare, anunță site-ul oficial al clubului.

Internațional de juniori, noul jucător al echipei din Ștefan cel Mare a fost remarcat de antrenorul Mircea Rednic în prima parte a acestui campionat în Liga a II-a.

Născut la Brașov și format la Centrul de Copii și Juniori al clubului de la poalele Tâmpei, Vlad Olteanu a adunat 12 partide și a marcat două goluri pentru FC Brașov în acest sezon competițional.

Primul transfer al zilei a fost camerunezul Ekeng (Detalii AICI).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (65)
fangigi
fangigi  •  12 Ianuarie 2016, 01:38
Postat de bakunin pe 11 Ianuarie 2016, 23:31

Uneori am impresia ca te prefaci c-ai fi ***; e imposibil ca o fiinta umana sa fie atit de tembela. *** ala a jucat numai in ligile secunde; a fost adus ca sa-i dea parandarat str@mbului, asta-i tot :)

Ce? Te oftici ca n-a venit la fc Pitesti?:)))

fangigi
fangigi  •  12 Ianuarie 2016, 01:34
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

:))))))))))))))))))))))))))

vyyllyy
vyyllyy  •  12 Ianuarie 2016, 00:20
Postat de boss.alb.rosu pe 11 Ianuarie 2016, 23:43

Marele Unico,cel care isi bate joc pana si de dinamovisti,il face pe Gymd clonat,pe altii care nu sunt de acord cu el ii injura,la fel ca si pe stelisti,de pe zecile de clone.

Se putea sa nu scrii tu din nou aici *** de kid ce esti .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (65)
Comentează