FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, DUMINICĂ, 22 NOIEMBRIE, 20:30, GSP.RO, DIGI 1, DOLCE 1, LOOK TV, TVR 1

OFICIAL Dinamo - Steaua se joacă în ”Ștefan cel Mare”! Național Arena NU poate găzdui Derby de România

Articol de GSP - Publicat luni, 16 noiembrie 2015 12:16

Derby-ul dintre Dinamo și Steaua se va disputa pînă la urmă pe arena din ”Ștefan cel Mare”, după ce Primăria București nu a obținut în timp util certificatul ISU.

Dinamo anunță pe site-ul oficial că partida cu Steaua nu va mai avea loc pe Național Arena, așa cum fusese programată inițial, deoarece stadionul nu poate găzdui meciuri. Deși surse din cadrul Primăriei anunțau săptămîna trecută că toate detaliile în privința meciului s-au rezolvat, ISU nu a emis încă actele necesare.

Verificările la Național Arena au continuat și în acest week-end, cînd s-au făcut probe la sistemele de securitate ale stadionului. Deși nu s-au constatat probleme majore, arena rămîne în continuare în incapacitate de a organiza meciuri.

Derby-ul dintre Dinamo și Steaua va avea loc duminică, de la ora 20:30, pe DigiSport 1, DolceSport 1, Look TV, TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (140)
thelegend.
thelegend.  •  16 Noiembrie 2015, 23:03
Postat de luciann pe 16 Noiembrie 2015, 20:55

E absurd sa aiba prioritate "groapa" in detrimentul NA! Numai la noi se poate intampla asa ceva...

Si preferi sa mori in cel mai luxos stadion din tara decat sa fi in siguranta chiar si in groapa aia de 2 lei numita stadionu nostru ?? ( Ma refer ca dizain) !!!

luciann
luciann  •  16 Noiembrie 2015, 20:55

E absurd sa aiba prioritate "groapa" in detrimentul NA! Numai la noi se poate intampla asa ceva...

zecs93
zecs93  •  16 Noiembrie 2015, 18:54
Postat de bakunin pe 16 Noiembrie 2015, 16:38

***, voi jucati cu 2 mii de *** in tribune la 90% din meciuri si indrazniti sa pozati in campionii popularitatii :))

Ba tupeu nesimtit cand vine vorba de suporteri voi il aveti, cand strangeti pe cel mai mare stadion din Romania National ARENA intre 60-100 de pufuletari si va domina numeric si vociferic pana si o micutza galerie din *** voluntari care sau mobilizat exemplar pe stadionu national arena cand ati jucat cu ei si voi erati fix 60, ii numarai pe degete la televizor, multumim pr0sp0rtului ca a sesizat acest aspect si tu mai ai tupeu grosolan sa vb de Dinamo, pai Dinamo in groapa are o medie intre 2.000 si 3.000 de suporteri dar tot e bine ca suntem in fata voastra, daca am fi jucat si noi pe national arena aveam medie meci de meci 10.000 cel putin ( uitate sa vezi ca de cate ori a jucat Dinamo pe National Arena a adunat de la 10.000 in sus) tupeisti cu gatu mare ce sunteti, hai *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (140)
Comentează