FOTBAL  »  Superliga  »  PREZENTARE

OFICIAL Doi jucători prezentați azi de Dinamo » Declarații + Primele imagini cu noile achiziții la antrenament

Foto: fcdinamo.ro +7   FOTO
Foto: fcdinamo.ro

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 septembrie 2017 17:59

Jeremy Bokila (28 de ani/atacant) și Constantin Nica (24 de ani/fundaș dreapta) au fost prezentați într-o conferință de presă de directorul sportiv al ”câinilor”, Ionel Dănciulescu.

"Sunt bucuros că am ajuns la Dinamo, mă simt bine, nu vreau să vorbesc foarte mult despre CFR. Am făcut o alegere, totul a fost bine, dar apoi nu a mai fost chiar aşa. Şi cea mai bună variantă a fost să plec. Am prins două meciuri în primul «11» la CFR, nu am avut nicio problemă cu Dan Petrescu, cu nimeni de acolo.

Eu vreau să joc, sunt pregătit, dar asta depinde de Mister. Cred că am o condiţie fizică bună.

Nu e important numărul, 10 era liber și pe ăsta l-am luat. Vreau doar să joc, să simt din nou plăcerea de a evolua. Sper să pot ajuta echipa, să marcăm multe goluri atât eu, cât și Nemec", a declarat atacantul venit de la CFR Cluj.

Constantin Nica a venit la Dinamo sub formă de împrumut pentru un an de la Atalanta (Italia): "Nu s-au schimbat prea multe de când am plecat, mă bucur că am găsit aceiaşi oameni.

Sper să se schimbe stadionul, dar asta nu ţine de noi.

Ca orice fotbalist, mă gândesc şi la naţională, a fost unul dintre motivele pentru care m-am întors, dar şi pentru că am văzut că au venit fotbalişti importanţi şi cred că va fi un campionat puternic. Vreau să câştig tot cu Dinamo! Nu mă aşteptam să văd antrenamente atât de intense şi jucători pregătiţi să dea totul în teren".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
fangigi
fangigi  •  10 Septembrie 2017, 21:45
Postat de bakunin pe 10 Septembrie 2017, 19:30

Noi radem de voi fiindca sunteti saraci in duh si frustrati :)

Ati inviat saraciilor? Cum a fost cu nasul? Greu de tot, este?:)))

tinn
tinn  •  10 Septembrie 2017, 20:05
Postat de Danut Ognean pe 10 Septembrie 2017, 20:02

si voi ve-ti retrograda

Looooool :))))

100002473541087
Danut Ognean  •  10 Septembrie 2017, 20:02
Postat de tinn pe 10 Septembrie 2017, 19:56

Si aproape veti rata play-off-ul?

si voi ve-ti retrograda

Vezi toate comentariile (11)
Comentează