FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

OFICIAL FCSB, transfer realizat cu câteva ore înainte de meciul cu Sporting! A semnat în hotelul echipei + imagini cu el înainte de meciul roș-albaștrilor

FOTO: Raed Krishan +7   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 15 august 2017 19:05

FCSB a anunțat pe site-ul oficial că a ajuns la un acord cu fundașul portughez Artur Jorge Marques Amorim,  23 de ani. Jucătorul a semnat pe un an, fiind împrumutat de la Braga.

update 21:00

Artur Jorge este prezent pe Jose Alvalade și s-a întâlnit deja cu noii săi colegi.

Știrea inițială:

Fotbalistul a semnat în urmă cu câteva momente, în Lisabona, în hotelul în care este cazată delegația stelistă.

"Sunt foarte fericit că am primit șansa de a ajunge la Steaua. Încă din prima zi în care am fost contactat, mi-am dorit să joc la cel mai mare club din România, cu o bogată istorie în cupele europene.

Abia aștept să încep munca alături de noii mei colegi, să ajut echipa și să joc în fața suporterilor noștri, pe National Arena! Am venit aici să lupt pentru trofee, să câștig alături de club tot ceea ce merită și să joc în competiții europene.

Proiectul clubului pentru acest an este unul foarte ambițios și mă simt onorat că fac parte din el. Sunt sigur că voi fi primit foarte bine de echipă și că vom fi foarte fericiți la sfârșitul acestui sezon!", a declarat Artur Jorge pentru site-ul echipei roș-albastre.

1.000.000 €este cota lui Artur Jorge, potrivit transfermarkt.de

Artur Jorge a fost inițial împrumutat în Belgia, la Mouscron, dar nu a intrat în planurile lui Rednic și a revenit la Braga, alegând într-un final FCSB. A strâns, în sezonul 2016-2017, 28 de partide pentru Sporting Braga în campionat, Cupa Portugaliei și în grupele UEFA Europa League.

 

 

Bine ai venit, Artur Jorge! FC Steaua Bucuresti anunta imprumutul pentru un sezon al jucatorului Artur Jorge Marques...

Posted by FC Steaua Bucuresti on 15 August 2017

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (85)
153189895127223
Rafa Necsa  •  16 August 2017, 07:57

Pt. Sange alb rosu tu sa-ti vezi de *** tale cei care ati pierdut cu pescari amatori din Feroe *** *** *** ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  16 August 2017, 07:01

Amuzant cum lumea se cearta pe "water under the bridge" cum spune englezul! :D pe de-o parte vorbeste de cupa campionilor "17nentori" pe de alta FCSB, nici una nu are vreo legatura cu Steaua care a castigat cce si care e moarta de multisor! a mea e mai mare! ba a mea! a cui ba? ca nu aveti nici unii nici altii performante notabile! ce, sa participi si sa iei 5 pe meci, e vreo mandrie?

valentinn10
valentinn10  •  16 August 2017, 02:02

Heei?,baietii?, lacatusa,tulburel, iovansprit, bumbescuturt, piturcahotul, pe care nu-l mai vrea nimeni, talpanistii?, ati auzit?, zice ca merg laCEL MAI MARE CLUB DIN ROMANIA, cine sa fie ala?, clubul, nu stiu dar zic asa la intamplare, STEAUA BUCURESTI, STEAUA ROMANIEI, FENOMENUL FOTBALULUI ESTEUROPEAN, restul e vrajeala pe care nu o mai halesc nici cainii sau... doar cainii...

Vezi toate comentariile (85)
Comentează