FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

OFICIAL Fostul jucător al celor de la Manchester City a semnat cu o formație din Liga 1» A fost adus de un posibil investitor

Alex Nimley, stânga // FOTO: Facebook
Alex Nimley, stânga // FOTO: Facebook

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 februarie 2016 11:12

Alex Nimely, 24 ani, a sosit liber de contract în Banat și după o perioadă de testări a semnat ieri cu ACS Poli.

Fostul atacant al lui Manchester City e reprezentat de Nana Sanzule Manwere Andam, un cetățean american cu origini ghaneze, care ar fi interesat să investească la clubul timișorean.

Nimely este un jucător crescut de Manchester City, formația la care a fost legitimat până în 2014. Acesta bifat doar un meci în Premier League și unul în Europa League, fiind mai mult împrumutat. Englezul are rădăcini liberiene și a evoluat ultima dată la Port Vale, echipă din Liga a 3-a din Anglia.

  

Jucătorul a fost însoțit la semnarea contractului de Nana Sanzule Manwere Andam, care era cunoscut până de curând sub numele de Kenneth Andam.  Fost atlet participant la JO din 2000 acesta s-a remarcat în domeniul IT și deține firma de impresariat Prolific Sports Inc.. Potențialul investitor a avut discuții preliminare cu primarul Nicolae Robu și a asistat aseară la jocul câștigat de timișoreni în fața Petrolului (1-0). 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează