FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

OFICIAL Liga 1 a rămas fără unul dintre cei mai buni jucători » Cum îl caracterizează noua sa echipă

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 decembrie 2016 12:05

Transferul golgeterului Ligii 1, Azdren Lllullaku, a fost confirmat astăzi de oficialii lui FC Astana. 

Campioana Kazahstanului, care va evolua în sezonul viitor în preliminariile Ligii Campionilor, a precizat că internaţionalul albanez de 28 ani a fost adus din postura de jucător liber de contract.

"Astana a transferat un fotbalist din Albania. Azdren Llullaku, jucător în echipa națională a Albaniei, care a semnat un contract pe doi ani cu FC Astana.

Fotbalistul de 28 de ani poate evolua atât ca atacant, dar și mijlocaș de bandă.

Până acum a evoluat în România la formația Gaz Metan Mediaș și este golgheterul Ligii 1. Clubul FC Astana l-a luat liber de contract pe Llullaku", se arată în comunicatul postat de oficialii lui FC Astana pe o rețea de socializare.

16goluri în 21 meciuri a reușit Lllullaku pentru Gaz Metan în acest sezon

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cubicmeter
cubicmeter  •  24 Decembrie 2016, 12:27

Foarte tare stirea ! Cum reusiti sa aveti asa surse ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează