FOTBAL  »  Superliga  »  COMITETUL EXECUTIV

OFICIAL O echipă din Liga 1 și-a schimbat numele » Comitetul Executiv a aprobat azi decizia

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 iulie 2016 17:34

Astăzi, Comitetul Executiv a aprobat cererea făcută de CSMS Iași de schimbare a numelui.

Astfel, noul nume al echipei antrenate de Nicolo Napoli este Clubul Sportiv Municipal Politehnica Iași. Formația ieșeană va folosi acest nume începând cu acest sezon.

Clubul moldovean va face acum toate demersurile pentru a prelua palmaresul Politehnicii Iași.

"Am anunțat deja Liga Profesionistă de Fotbal despre hotărarea Comitetului Executiv. Așteptăm acum să aflăm care sunt pașii legali pe care trebuie sa-i parcurgem pentru redobandirea palmaresului, a culorilor, a tot ceea ce înseamnă brandul Politehnica Iași. Îi vom tine la curent pe suporteri cu toate noutățile care vor apărea in acest sens"  Florin Prunea, potrivit site-ului echipei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
manutd.steaua
manutd.steaua  •  23 Iulie 2016, 03:44
Postat de ertyuiop pe 22 Iulie 2016, 23:57

Oficial clona no.3....rușine ieșenilor!

toate sunt clone ma,toate societatile si-au schimbat nume,embleme,au s-au n-au palmarese!NU TE MAI UITA LA FOTBAL!!!

ertyuiop
ertyuiop  •  22 Iulie 2016, 23:57

Oficial clona no.3....rușine ieșenilor!

manutd.steaua
manutd.steaua  •  22 Iulie 2016, 19:54
Postat de mal. pe 22 Iulie 2016, 19:09

Nu înțeleg... este posibil ca prin adăugarea sintagmei „Politehnica” să poți să faci demersuri să obții palmaresul unui club cu care nu ai nici o legătură? Pe când adăugarea sintagmei „United” și luarea palmaresului de la Manchester United? Ce lume nebună!

"Așteptăm acum să aflăm care sunt pașii legali pe care trebuie sa-i parcurgem pentru redobandirea palmaresului, a culorilor, a tot ceea ce înseamnă brandul Politehnica Iași.".acum ai inteles??csms Iasi devine Politehnica Iasi si cu asta basta,devine continuatoarea...preia absolut tot ce a insemnat poli iasi...ce sa faci daca unii detin palmarese,culori si alte nebunii de astea??Poate se supara Badea intr-o zi si-si face echipa cu plamaresul lu Dinamo,ca tot e la el...se poate! :))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează