FOTBAL  »  Superliga  »  PROIECT

OFICIAL // Premieră istorică: PCH intră în Consiliul de Administrație al lui Dinamo! » A fost convocată adunarea generală a acționarilor: "Lansăm proiectul socios DDB"

Articol de - Publicat joi, 26 aprilie 2018 14:08

Evenimente spectaculoase în subiectul vânzării lui Dinamo. De astăzi, două facțiuni ale ultrașilor se luptă oficial pentru a pune mâna pe club!

PCH anunță, printr-un comunicat oficial, propriul proiect socios, concurând astfel ONG-ul foștilor lideri Nuova Guardia, reprezentat de Cornel Dinu

Spre deosebire de ONG-ul lui Dinu, care vrea să susțină de unul singur clubul,  asociația PCH urmărește să devină acționar la club, în actuala structură a grupării lui Negoiță, cu reprezentare în Consiliul de Administrație. Liderii peluzei precizează că în fruntea proiectului socios vor fi "dinamoviști cunoscuți, de carieră", nu membri de galerie.

Redăm integral comunicatul PCH, postat pe pagina de facebook a peluzei: 

"Asociația „Peluza Cătălin Hîldan Dinamo” anunță lansarea Proiectului DDB (proiect de Socios).

În ultimii doi ani de zile am lucrat îndeaproape cu SD Europe (http://www.sdeurope.eu) –organizație afiliată UEFA - pentru a pune la punct acest proiect ambițios. Astfel, asociația noastră va beneficia în continuare de expertiza europeană dobândită de Supporters Direct în proiecte similare.

Pentru că suntem cei care am făcut tot posibilul ca Dinamo să reziste; pentru că mereu am preferat faptele concrete, anunțăm acum, când suntem cu totul pregătiți, demararea Proiectului DDB.

Așadar, pe lângă suportul moral, de acum orice suporter va avea posibilitatea să ajute și financiar echipa Dinamo.

Astfel, au fost depuse documentele necesare pentru a formaliza negocierile purtate cu clubul în ultimii ani:
- Asociația „Peluza Cătălin Hîldan Dinamo” va deveni acționar al clubului Dinamo;
- Asociația „Peluza Cătălin Hîldan Dinamo” va deține un loc în Consiliul de Administrație al clubului;
- Acest proiect va fi condus de un Board format din dinamoviști foarte cunoscuți, care au dobândit experiență și cunoștințe apreciate în domeniilor lor de activitate, oameni cu integritate morală, profesioniști desăvârșiți;
- Nici un membru de galerie nu va face parte din Board sau din Consiliul de Administrație al FCD;
- PCH doar inițiază și susține acest proiect, nu îl va și conduce.

Numele persoanelor desemnate în Board precum și mai multe informații vor fi prezentate la conferința de presă ce va urma, la sediul Asociației „Peluza Cătălin Hîldan Dinamo”.

Doar Dinamo București!"

Tot pe facebook Peluza Cătălin Hîldan, a fost postat și ordinul de convocare a adunării generale a acționarilor, care are pe ordinea de zi și cooptarea peluzei în Consiliul de Administrație: 

31288244 2047150252034760 5690765687912398848 o

Cine va avea acțiuni la clubul Dinamo

  • Ionuț Negoiță - 92.92%
  • PCH - 0.0609%
  • Cornel Dinu - 0.03%
  • AFC (Nicolae Badea) - aproape 6%

Citește și:

Liderii PCH Elias Bucurică și Nicu Tararache au fost acuzați dur de Cornel Dinu: "Șantaje pentru scenografii, au furat banii pentru Ekeng și au manevrat minori!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
deny74
deny74  •  26 Aprilie 2018, 18:22
Postat de aress123 pe 26 Aprilie 2018, 18:17

Ai dreptate, dar si dinamo de acum ar fi fost la retrogradare in liga 2.

Cu siguranță

aress123
aress123  •  26 Aprilie 2018, 18:17
Postat de deny74 pe 26 Aprilie 2018, 18:12

Da unde se mai vb de fotbal in România?Steaua in momentul asta e un fel de chior in țara orbilor.De fapt nu se bate cu nimeni ca nu are cu cine.CFR nu are bani,dacă cere Petrescu salariu mai mare intră în insolventa iar.Oricum ca o comparație Steaua de acum in anii 90 nu era nici la mijlocul campionatului.Cei care sunt mai in vârstă stiu ce spun.

Ai dreptate, dar si dinamo de acum ar fi fost la retrogradare in liga 2.

deny74
deny74  •  26 Aprilie 2018, 18:12
Postat de Viorel Stelistul pe 26 Aprilie 2018, 16:33

Seicii din emiratul-*** PCH vor "sparge" usa deschisa si vor intra in consiliul de administratie al ***! Se va investi masiv in spectacole si scenografii realizate de trupa de comedianti si divertisment canin PCH (***, catei, haimanale) si se vizeaza fuziunea cu colegii si vecinii de la Circul de Stat! De fotbal nu se mai vorbeste nimic!

Da unde se mai vb de fotbal in România?Steaua in momentul asta e un fel de chior in țara orbilor.De fapt nu se bate cu nimeni ca nu are cu cine.CFR nu are bani,dacă cere Petrescu salariu mai mare intră în insolventa iar.Oricum ca o comparație Steaua de acum in anii 90 nu era nici la mijlocul campionatului.Cei care sunt mai in vârstă stiu ce spun.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează