FOTBAL  »  Superliga  »  AMÂNARE

Stop joc: prima etapă din play-off și play-out a fost amânată!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 februarie 2018 11:59

Prima etapă din play-off și play-out a fost amânată astăzi, într-o ședință la Ligă, din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Cel mai probabil, CEx al FRF va lua azi aceeași măsură și pentru meciurile programate în Liga a 2-a și Liga a 3-a.

11 cluburi din Liga 1 formulaseră o cerere către LPF în care solicitaseră reprogramarea etapei de la finalul acestei săptămâni după ce ninsoarea și gerul au pus stăpânire pe România.

"Majoritatea cluburilor organizatoare și-au dorit ca prima etapă să nu se joace. Am luat decizia amânării primei etape și o vom comunica oficial în cel mai scurt timp", au precizat oficialii LPF pentru GSP.ro după ședință. 

Liga a doua și Liga a treia au fost și ele amânate, meciurile urmând să se joace pe 28 martie. 

De altfel, AMFB a anunțat astăzi că meciurile din prima etapă a Ligii a 4-a din București au fost amânate din cauza condițiilor meteorologice. Ca urmare a acestei amânări, Liga a 4-a va avea, în luna martie, două etape intermediare, respectiv a 18-a (20 martie) si a 20-a (27 martie).

Ce meciuri se amână în  play-off

Sâmbătă, 3 martie, 20:45
CFR Cluj - CSM Iaşi

Duminică, 4 martie, 20:45
FCSB-Viitorul

Luni, 5 martie, 20:45
CS U Craiova - Astra

Ce meciuri se amână în play-out:

FC Botoșani - Juventus
Dinamo - Gaz Metan
Chiajna - Sepsi
FC Voluntari - ACS Poli Timișoara

CLASAMENT PLAY-OFF

1. CFR Cluj 30p*
2. FCSB 28p*
3. U Craiova 26p*
4. Astra 22p
5. Viitorul 22p
6. Poli Iași 20p*

Echipele cu * au încheiat sezonul regulat cu număr impar de puncte și, după înjumătățire, punctajul le-a fost rotunjit în sus cu jumătate de punct.

PROGRAMUL PLAY-OFF-ULUI

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (20)
1109193515815929
Calm Arius  •  01 Martie 2018, 07:33

"AU FOST AMANATE" OAMENI BUNI....VA ROG FACETI UNELE CORECTURI...E LIMBA NOASTRA TOTUSI!

madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  28 Februarie 2018, 20:27
Postat de madalin_eivissa pe 28 Februarie 2018, 13:23

MECIUL LUI JUVENTUS ÎMPOTRIVA ATALANTEI S-A AMANAT, LA NOI SE IAU DECIZII BIZARE! PAI LUNI AMÂNI CONCORDIA-VOLUNTARI, CA SA ÎL REPROGRAMEZI A 2-A ZI, PARTIDELE DIN CUPA ROMANIEI SE JOACA (MAI PUȚIN BOTOSANI-IAȘI, DE CE SE AMANA DOAR MECIUL ĂSTA??); APOI ETAPA DE PLAY OFF~PLAY OUT AMANATA!! STRANIU !!!

S-AU AMANAT MECIURILE SIBIU-FCSB ȘI CRAIOVA-DINAMO, AMBELE DIN CUPA! TREABA E BUNĂ, DAR DUREAZĂ...CUM CE DUREAZĂ? SE IAU DECIZII DE LA O ZI LA ALTA, DACĂ SE ANUNȚAU IERI AMÂNARILE FCSB ȘI DINAMO NU MAI FACEAU DEPLASARILE! FOTBAL PROFESIONIST ÎN ROMÂNIA!! MULȚUMIM !!!

becapiti
becapiti  •  28 Februarie 2018, 17:29

Inchideti portile, trageti obloanele și puneți lacătul pe amatorismul ăsta! Refaceți totul pe baze profesioniste cu reguli serioase și persoane de calitate (daca exista).

Vezi toate comentariile (20)
Comentează