FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

OFICIAL Primul jucător de care se desparte Dinamo în această iarnă: " Am ajuns la un acord pentru transferul definitiv"

Foto: Gazeta Sporturilor
Foto: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 28 decembrie 2017 18:28

Dinamo a anunțat oficial despărțirea de căpitanul Paul Anton (26 de ani), care a semnat cu rușii de la Anji Mahacikala. Pentru transferul mijlocașului, "câinii" vor încasa în jur de 500.000 de euro.

"FC Dinamo București și FK Anzhi Makhachkala au ajuns la un acord pentru transferul definitiv al mijlocașului Paul Anton la clubul din Rusia, locul 15 în prima ligă", a anunțat clubul din "Ștefan cel Mare" prin intermediul unui anunț publicat pe site-ul oficial.

Paul Anton a evoluat pentru Dinamo în ultima jumătate de an, după revenirea de la Getafe, club unde a fost împrumutat de "câini" timp de un sezon, din vara anului 2016. În acest sezon, mijlocașul a jucat 22 de meciuri în tricoul lui Dinamo în toate competițiile și a marcat de 6 ori.

În 2015, Dinamo l-a transferat pe mijlocaș de la Pandurii Târgu-Jiu pentru 30.000 de euro.

1.000.000 €e cota de piață a lui Anton, conform transfermarkt.de

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  29 Decembrie 2017, 09:41

bafta mai departe Paul Anton !

mosvasile
mosvasile  •  29 Decembrie 2017, 09:15

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

geogeo
geogeo  •  28 Decembrie 2017, 20:51
Postat de sallahaydin pe 28 Decembrie 2017, 19:52

Dinamo are doar 22,000 de spectatori??? Ce-ai fumat Teică!!?... Sau vrei ca si la Dinamo sa se numere si firele de iarbă ca la mizeria blatistă fcsb, ca sa iasa prima in competitia suporterilor desi la fiecare meci al brânzarilor din burduf, National Arena este mereu goală, goală ca Prodanca in piscină !!? La ce suporteri are Dinamo, echipa trebuia sa fie demult in Ch. League!! Unghia-n glandă!

Pai Dinamo este in Champignon Lig de multi ani. Ei in Champions League nu o sa ajunga niciodata, indiferent de cati sustinatori au.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează