FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

OFICIAL Rădoi a demisionat de la Steaua! Prima sa reacție: "Sper să vină antrenorii ăia de se dau steliști pe la TV"

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 noiembrie 2015 23:12

Mirel Rădoi a demisionat în această seară. Antrenorul Stelei, care deținea în acte funcția de director sportiv, a făcut decizia publică în fața jurnaliștilor și a anunțat cum va arăta viitorul apropiat al echipei.

"Am luat hotărîrea de a nu mai continua. E momentul să ne despărțim. Rezultatele de pînă acum m-au convins.

Dacă filosofia nu dă rezultate, ne asumăm această responsabilitate. Stafful trebuie să rămînă în continuare, pentru ca echipa să nu treacă prin momente și mai grele.

Indiferent ce se întîmpla, decizia era luată. Sînt singurul responsabil.

Sper ca începînd de miercuri să cîștige. Nu mai contează jocul, ci punctele.

Sper ca antrenorii care se tot dau steliști la TV să vină să să ajute echipa! Ei au mai fost chemați, dar au cerut 25.000 de euro. Să vină pe alți bani și să arate cît de steliști sînt.

Dacă nu am nici licență, ce oferte să am? Trebuie să-mi continui studiile. Mi-aș fi dorit să nu fim în această situație", a zis Mirel Rădoi la finalul jocului cu Astra, 0-1.

29 de meciuri are Rădoi pe banca Stelei: 12 victorii - 8 egaluri - 9 înfrîngeri, 35 de goluri marcate, 32 de goluri primite

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (178)
983732924972315
Soos Vilmos  •  30 Noiembrie 2015, 13:53

Oricine va veni la fcsb ( chiar si femeia de serviciu de la club ) va avea mai multe succesuri decit ratoi.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  30 Noiembrie 2015, 12:39
Postat de Petre Radulescu pe 30 Noiembrie 2015, 10:55

Ma, tu vorbesti pe nas, si mai si semnalizezi. Ma caine, poate nu stii dar Steaua a facut egal cu Pandurii in casa. *** aberezi non-stop.

si cu Gloria Buzau au facut egal..si stim cu totii ce a fost acolo si ce pedeapsa a primit Bunica dupa acel meci ca a fost dat afara :))

dinamo_fan
dinamo_fan  •  30 Noiembrie 2015, 12:37
Postat de zidane92 pe 30 Noiembrie 2015, 10:37

As dori si eu o analiza sa vedem din 12 victorii ale lui radoi cate sunt reale si cate sunt cu satelitii de la viitorul,botosani,chiajna,voluntari si pandurii?

sincer Viitorul clar nu a fost nimic si cu Pandurii nu cred ca a fost ceva desi e foarte suspect meciul din tur. Chiajna si Voluntari au stat presh iar cu Botosani a fost cel mai evident blat de dupa revolutie. Unde mai punem greselile de arbitraj in favoarea Stelei si la Botosani, si acasa cu Viitorul, Chiajna si Voluntari. Steaua e mult mai sus decat ar fi trebuit sa fie.

Vezi toate comentariile (178)
Comentează