FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Oficial! Rapid a împrumutat un jucător de la Sporting Lisabona!

FOTO: Noticia Leoninas
FOTO: Noticia Leoninas

Articol de GSP - Publicat luni, 08 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 08 septembrie 2014 15:34

La Rapid încep să apară din nou fotbaliştii străini. Giuleştenii tocmai au parafat împrumutul unui mijlocaş de la Sporting Lisabona B şi mai are încă doi stranieri în probe.

Luis Filipe Gomes Almeida, 23 de ani, poreclit "Kikas", joacă pe postul de mijlocaş defensiv şi va rămîne la Rapid pînă vara viitoare, anunţă Mediafax. Singurul stranier al Rapidului va avea un salariu de aproximativ 3.000 de euro, care va fi suportat în întregime de către giuleşteni.

Pe lîngă Kikas, Ionel Ganea mai are în probe doi jucători străini: mijlocaşul ofensiv Saife Alami şi mijlocaşul defensiv David Azin.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
karpov.anatoli
karpov.anatoli  •  09 Septembrie 2014, 12:21

Dintre zecile de stranieri adusi la Rapid, tin minte 4-5 in 25 de ani. Nu mai bine ne aducem aminte de "crescut echipe"? Mucosii, romani sau straini, daca sunt talentati, alaturi de cativa "batrani" de-ai nostri, in 4-5 ani pot ajunge Echipa Adevarata, nu costa atat de mult, pot fi vanduti foarte bine (doar dupa incheierea unui ciclu complet de 4-5 ani), o parte pot ramane si pot deveni "batranii" nostri de maine. What's the matter with you, people? E simplu. Toata lumea alearga dupa rezultate Imediat! Distrugator....

badeadorian
badeadorian  •  08 Septembrie 2014, 23:59
Postat de plischi pe 08 Septembrie 2014, 16:20

pentru trei mii pe luna sa n-aveti pretentii decat sa arunce corect de la margine!

Hai ca putem avea pretentia si sa incalte corect piciorul drept cu gheata dreapta !! :)) ;)

nolymyt
nolymyt  •  08 Septembrie 2014, 20:57

Noi nu avem un mijlocas defensiv .. decat deloc .. E BUN SI ASTA

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close