FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Oficial șomeri » Geraldo și Teixeira au fost puși pe liber azi de Petrolul

Articol de GSP - Publicat marti, 28 aprilie 2015 16:25

Gerlado Alves și Filipe Teixeira au fost anunțați astăzi de oficialii Petrolului că sînt liberi de contract, asta după ce Mircea Rednic a decis să nu-i mai includă în lot de cîteva etape.

Geraldo Alves, 34 de ani, a fost căpitanul "găzarilor" și unul dintre stîlpii apărări. De partea cealaltă Filipe Teixeira, 34 de ani, e unul dintre cei mai buni pasatori din Liga 1.

Conform Digisport, conducerea a profitat de o "portiță" prevăzută în Legea Insolvenței, care permite unei societăți aflate în acest proces să se despartă de angajații săi fără să achite despăgubiri.

Pentru mijlocașul "lupilor" ofertele par să fi început să apară, mai ales că e știut faptul că Steaua și CS U Craiova s-au arătat interesate de serviciile acestuia.

Cei doi fotbaliști pot semna cu ce echipă doresc, însă pot juca pentru aceasta abia din vară.

125.000 €era salariul lui Geraldo Alves la Petrolul

110.000 €primea pe an Filipe Teixeira de la Petrolul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
travka
travka  •  29 Aprilie 2015, 07:35

deci daca nu il ia pe Teixeira nu are nicio sansa sa faca nimic cu echipa asta, avem 10 fundasi 2 extreme si 2 atacanti, Bourceanu-Prepelita-Filip-Neagu-Breeveld sunt tot fundasi mijlocasi la inchidere, cuplul bomba Stanciu-Iancu a inceput sa miste dar nu la un nivel constant, poate la anu, deci daca nu il ia pe Teixeira e fraier, parerea mea ca ar trebui adus si Cernat pentru experienta, sunt amandoi batrani ok, unu o repriza altu o repriza, astia iti rezolva un meci in 5 minute nu intr-o repriza, cu echipa de azi te chinui 10 ore sa dai un gol si nu reusesti, pt ca nu are cine sa dea pasa filtranta, Sanmartean ala era talent

gazistu
gazistu  •  28 Aprilie 2015, 23:30

so gasit strambul sa dea vina pe geraldo si teixeira pt ultimele infrangeri. de parca ei au vrut sa ia galben intentionat...vrajeli deale lui rednic. e un las.

valiza.epo
valiza.epo  •  28 Aprilie 2015, 21:06

Teixeira si Geraldo sunt fotbalisti buni pentru Romania. Dar, fiind la final de cariera, se gandesc mai mult sa mai faca un mic gheseft ca sa mai aiba un ban dupa retragere.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close