FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

OFICIAL Steaua confirmă despărțirea de un atacant » Comunicatul postat de club

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 mai 2016 18:29

Steaua a confirmat astăzi despărțirea de atacantul iordanian Thaer Bawab, care a semnat cu gruparea Umm Salal din Qatar, după cum a anunțat ieri GSP.RO.

Pe contul oficial de facebook al roș-albaștrilor a fost publicat un mesaj prin care Steaua îi mulțumește lui Bawab pentru contribuția avută la rezultatele echipei.

În vârstă de 31 de ani, Bawab a venit la Steaua în această iarnă, a disputat nouă partide pentru echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf și a marcat de trei ori.

"Este adevărat, Bawab a plecat în Qatar. Am perfectat acest transfer alături de Leonid Istrati. Sper să fie unul cu noroc pentru Bawab! Toate detaliile sunt puse la punct, îi urez succes și să aibă reușite la noua echipă" Anamaria Prodan pentru GSP.RO

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
444001919101397
Florean Andrei  •  25 Mai 2016, 20:49

În locul lui Bawab, Stoica a propus şi Gigi a adus pe Golubovici, un jucător mediocru, mult sub Bawab. Apoi se va lupta, iarăşi, Steaua să-l dea afară ca şi pe Tade. Tot aşa, Stoica a adus pe Tatu. În acest timp, scouterii adevăraţi, chiar de la echipe în insolvenţă, aduc jucători buni pe bani puţini. CFR a adus pe Huan Carlos. Trebuie numai să te pricepi la fotbal !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează