FOTBAL  »  Superliga  »  BAZĂ DE PREGĂTIRE

OFICIAL » Steaua și-a găsit casă! Chirie de doar 6.000 de euro lunar

Articol de GSP - Publicat marti, 23 februarie 2016 01:00

Steaua și-a găsit casă. În mod oficial! beneficiază de o bază de pregătire pe care până acum a folosit-o gratis, fiindcă proprietarul ei e fan înfocat al campioanei.

Roș-albaștrii au solicitat să le fie încredinţată baza all-inclusive și nimeni altcineva să nu mai aibă acolo acces. S-a și semnat un contract de închiriere, iar suma e una modică: în jur de 6.000 de euro lunar, de 4 ori sub ceea ce se achita către Ministerul Apărării pentru Ghencea!

Detalii despre noua casă a Stelei și facilitățile existente puteți citi doar în ediția tipărită de azi și în cea digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

✓Dialog cu Antun Palici, care vorbește despre lupta lui Dinamo la titlu: "Avem șanse mari!"
✓Interviu cu Bogdan Onuț, fost fundaș la Dinamo și Petrolul, care s-a stabilit în SUA: "Românul are talent, se realizează afară"
✓Toate detaliile despre patrulaterul de snooker din aprilie, de la București! Care vor fi prețurile biletelor
✓Cele mai tari ponturi sunt doar în ziar! Mizează pe noi și câștigă!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (31)
7mai1986
7mai1986  •  23 Februarie 2016, 11:31
Postat de mariuss72 pe 23 Februarie 2016, 11:08

Ai dat in mintea copiilor? Asa tare te-a zdruncinat dezastrul de aseara? :)))

Nu,dar unuia care vorbeste la misto,ii raspund si eu la misto.Daca face misto fac si eu misto,ca sa vada ca directia nu este unidirectionala.SI M-am coborat la nivelul lui de intelijenta.

spartanul
spartanul  •  23 Februarie 2016, 11:11

ba oamenii buni problema ciobanului nu e ca nu isi gaseste casa problema ie ca nu vrea sa isi faca casa asa cum si a facut hagi de ce hagi a putut si ciobanu nu va zic eu de arogant si plin de el vezi doamne el intaiul joaca pe stadionul national cel mai tare ba nu lasati nebunu bagatil la bulau ca acolo ii e locul un om normal cum e nu putea sa aiba atata avere decat prin furt punct hu

mariuss72
mariuss72  •  23 Februarie 2016, 11:08
Postat de 7mai1986 pe 23 Februarie 2016, 10:54

Ham,ham chelau,chelau nu aud decat asta.Deci minimamo saftica vrea sa joace in iuropa si se roaga de tanti uefa sa-i dea voie.Ham,ham.Mai da-ti un like.

Ai dat in mintea copiilor? Asa tare te-a zdruncinat dezastrul de aseara? :)))

Vezi toate comentariile (31)
Comentează