FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

OFICIAL Transferuri pe bandă rulantă! Sepsi a semnat un străin cu mare experiență în Liga 1

Articol de GSP - Publicat joi, 11 ianuarie 2018 15:05

Sepsi Sfântu Gheorghe e una dintre cele mai active echipe de pe piața transferurilor, iar astăzi a reușit o nouă mutare.

Covăsnenii s-au înțeles cu fundașul central ivorian Ousmane Viera, fostul fotbalist al celor de la CFR Cluj, Internațional Curtea de Argeș și Pandurii Târgu Jiu, mutarea fiind intermediată de agentul Traian Gherghișan.

Ajuns la 31 de ani, Ousmane Viera era liber de contract. A evoluat de-a lungul carierei pentru RC Daloa, CFR Cluj, Internațional Curtea de Argeș, Pandurii Târgu Jiu, Caykur Rizerspor și Adanaspor.

Sepsi i-a mai adus în această iarnă pe Daisuke Sato, Yasin Hamed și Albert Dalmau Martinez. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  11 Ianuarie 2018, 16:11

"Sepsi a semnat un străin cu mare experiență în Liga 1". Bun, e vorba despre Sepsi și credeți că nu-i nevoie de o limbă română prea corectă. Oricum, prea o siluiți!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează