FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Oficial » Vești mari pentru fanii lui Dinamo: Nicolae Badea și Monica Iagăr s-au înțeles și vor demara lucrările la stadionul Ștefan cel Mare

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 20 martie 2017 19:41

Clubul Sportiv Dinamo a emis un comunicat comunicat de presă după ce, astăzi, șefa CS Dinamo, Monica Iagăr, și Nicolae Badea s-au întâlnit pentru a discuta situația stadionului Dinamo.

Cele două părți au ajuns la un acord pentru modernizarea arenei și au detaliat totul în comunicatul de presă de mai jos. 

"În urma întâlnirii din 20.03.2017, dintre reprezentanții Clubului Sportiv Dinamo București și cei ai Asociației Club Sportiv Fotbal Club Dinamo București, se emite următorul Comunicat comun de presă, rezultând următoarele aspecte de interes:

CS Dinamo și ACS FC Dinamo București vor iniția și susține demersurile necesare și legale pentru realizarea prin C.N.I. a Obiectivului de investiții "Complexul Sportiv Dinamo - Stadion Central". Aspectele și soluțiile discutate vor fi prezentate vineri, 24.03.2017, administratorilor judiciari și administratorului special ai ACS FC Dinamo București, entități desemnate în procedura insolvenței, care vor întreprinde, în perioada următoare, toate demersurile legale pentru îndeplinirea condițiilor impuse de Compania Națională de Investiții, în conformitate cu prevederile art. 4 la Anexa nr.3 "Programul Național de construcții de interes public sau social", din Ordonanța nr. 25/2001, privind înființarea Companiei Naționale de Investiții"
Comunicat CS Dinamo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (98)
vasileschi
vasileschi  •  21 Martie 2017, 11:29

Si iata cum cei de la Digi (FOTBAL ) FACEAU TOT O TEVARTURA CA NU SE VA FACE STADIONUL , CE SA FACI TREBUIAU SA DISCUTE CEVA !!!!!!CULMEA CA, DOMNUL NAUM ERA FOARTE FERICIT PE TREABA ASTA .

gilos
gilos  •  21 Martie 2017, 10:11

VREM STADION FARA PISTA

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  21 Martie 2017, 09:17

era de asteptat. decizie fireasca si previzibila. sa faca ei stadionul, voi fi la primul meci pe noua arena, visul va fi realitate.

Vezi toate comentariile (98)
Comentează
Close