FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

OFICIAL Viitorul a dezvăluit totul despre transferurile lui Manea și Hagi jr. » Care este situația celor doi

Ianis Hagi
Ianis Hagi

Articol de GSP - Publicat luni, 15 februarie 2016 13:36

După ultimele informații apărute despre transferurile lui Cristi Manea și Ianis Hagi (vezi detalii), Viitorul a emis un comunicat de presă unde a clarificat totul.

Echipa lui Hagi a anunțat că fundașul Cristi Manea, 18 ani, nu este jucătorul celor de la Chelsea, ci a fost transferat la Apollon Limassol, formație care l-a împrumutat în Belgia, la Mouscron.

1.500.000 €este cota lui Manea, potrivit transfermarkt.de

În plus, nici Ianis Hagi, 17 ani, nu a fost transferat la Fiorentina. Totuși, între Fiorentina și Viitorul există o înțelegere, potrivit căreia clubul italian are prima opțiune în cazul unui transfer.

600.000 €este cota lui Ianis Hagi, potrivit transfermarkt.de

"Am ales să-l transfer pe Ianis la Fiorentina pentru că cei de acolo au spus că antrenează mintea. Cred că asta e cel mai important la un jucător, să-i fie mintea antrenată, pentru că piciorul primește comanda de la cap. Totdeauna va cîștiga cel care gîndește mai mult, mintea e cea mai importantă" Gica Hagi, la Digi, 10 februarie

Comunicatul celor de la Viitorul:

"Societatea noastră, la fel ca toate cluburile de fotbal din întreaga lume, colaborează cu diverse persoane fizice şi juridice, cluburi de fotbal, societăţi şi agenţi de jucători, atât din ţară, cât şi din străinătate.

Fotbal Club Viitorul SA a încheiat în luna iunie 2014 un acord de transfer cu clubul cipriot Apollon Football (Public) Ltd. pentru jucătorul Cristian Manea, iar părţile s-au înteles ca jucătorul să continuie activitatea fotbalistică la clubul nostru, până la împlinirea vârstei de 18 ani.

Clubul Fiorentina a încheiat cu noi, în anul 2014, un acord prin care deţine prima opţiune de transfer pentru jucătorul Ianis Hagi" comunicatul celor de la Viitorul

În ultima săptămână, ProSport a publicat o anchetă cu privire la transferurile celor de la Viitorul, în care a dezvăluit mai multe probleme legate de transferurile celor doi jucători.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
kingdon
kingdon  •  15 Februarie 2016, 18:51

Piticul asta o sa joace la nunti si botezuri. E praf. Sare mingea din el ca din coltul mesei. Daca n-ar avea anagramatul echipa ar juca numai la pacanele.

1670103173265095
Mihai Prelipcean  •  15 Februarie 2016, 16:47

Cand finul e puscarias.cumnatul puscarias.agentii tai puscariasi nu ma mai mira nimic despre tine

1670103173265095
Mihai Prelipcean  •  15 Februarie 2016, 16:45

Tu cand spui adevarul Gica?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează