FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - UNIVERSITATEA CLUJ 1-1

Oficialii Astrei acuză arbitrajul: "A fost viciere de rezultat! Colţescu trebuie să răspundă"

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 22 noiembrie 2014 18:33

Astra a terminat la egalitate cu U Cluj, 1-1, iar Narcis Răducan, preşedintele Astrei, şi Oleg Protasov, antrenorul echipei, îl acuză pe Sebastian Colţescu pentru maniera de arbitraj.

"Sebastian Colţescu a greşit grav azi. Ambele cartonaşe roşii au fost erori de arbitraj, dar cele două penalty-uri au fost acordate corect. E viciere de rezultat. Să rămîi cu doi oameni mai puţin pe teren din cauza arbitrajului, e greu de gestionat. Astăzi s-au întîmplat lucruri grave, Colţescu va trebui să răspundă", a declarat Narcis Răducan la LookTV.

Şi Oleg Protasov l-a criticat pe Sebastian Colţescu la finalul partidei.

"În prima repriză am jucat slab, dar în a doua ne-am revenit. După pauză arbitrul a ieşit la rampă şi a rupt echilibrul. Nu sînt de acord cu acest arbitraj. A stricat meciul", a declarat antrenorul Astrei.

În schimb, Gerore Ogăraru este de părere că arbitrajul a fost unul bun.

"Am încredere că arbitrul a luat decizia cea mai bună la faza primului penalty, sunt alţi oameni care pot să analizeze, dar nu a fost un meci uşor de arbitrat. Noi meritam victoria. Am jucat foarte bine şi am avut multe ocazii", a declarat Ogăraru la LookTV.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (63)
ortega
ortega  •  23 Noiembrie 2014, 11:29
Postat de ipocritul pe 22 Noiembrie 2014, 23:12

Crezi ca eu stau in Bucuresti scarbaa ? Nu ma intereseaza cum esti tu si familia ta , nu-mi pasa daca ai fost violat prin Ferentari si-ai ramas cu sechele , nu ma intereseaza cum arati , asa ca mars ca-mi pierd timpul cu tine degeaba , esti un proost care se da interesant cu copy-paste-uri.

Tu esti prost original , fara copy-paste ...

ortega
ortega  •  23 Noiembrie 2014, 11:04
Postat de instrumentistul pe 23 Noiembrie 2014, 09:42

Acum sunt sigur că acest arbitru are o misiune: de a distruge eventualele concurente ale Stelei. Vezi și prestația lui de la Ploiești, când a făcut praf Petrolul în meciul cu CFR.Oare cât timp mai vedem specimene din acestea pe un teren de fotbal. Afară cu HOȚII!

Nu-i cum ... Orice comisie este aservita Owwinei ... Sinucigasul Clontescu , Dima , Tudor , si retul oylor negre ( in negru ) nu vor pati nimic ... Culca-te linistit , CCA vegheaza ca behaitoarele sa ia un nou campionat ...

instrumentistul
instrumentistul  •  23 Noiembrie 2014, 09:42

Acum sunt sigur că acest arbitru are o misiune: de a distruge eventualele concurente ale Stelei. Vezi și prestația lui de la Ploiești, când a făcut praf Petrolul în meciul cu CFR.Oare cât timp mai vedem specimene din acestea pe un teren de fotbal. Afară cu HOȚII!

Vezi toate comentariile (63)
Comentează