FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - STEAUA, DUMINICĂ, ORA 15:30, DIGISPORT1, DOLCESPORT1, LOOKPLUS, LIVETEXT PE GSP.RO

Oficialii celor de la CS U Craiova se tem de arbitrajul din derby-ul cu Steaua: "Vrem orice arbitru, dar nu unul dintre ei doi"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 februarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 25 februarie 2015 16:07

Duminică, CS U Craiova va primi vizita celor de la Steaua, în derby-ul etapei.

Pavel Badea, preşedintele celor de la CS U Craiova, a prefaţat meciul dintre cele două echipe şi a vorbit despre arbitrii care pot fi delegaţi.

"Va fi interesant. Există o cerere imensă de bilete. Anul trecut am avut 15.000 de bilete vîndute. Stadionul actual are o capacitate de 6.000 de locuri şi ne va fi foarte greu să mulţumim suporterii.

Noi vrem să fie delegat un arbitru care să nu repete greşelile făcute de Alexandru Tudor la meciul din Cupă (n.r. Steaua s-a impus cu 1-0, iar oltenii au contestat dur deciziile "centralului"). Ne-am săturat de Tudor. Ne dorim un arbitru care să nu iasă în evidenţă, ci să lase echipele să fie în centrul atenţiei. Cred că orice arbitru ar fi potrivit, mai puţin Tudor sau Istvan Kovacs.

Dacă Tudor ne-a arbitrat cu Steaua în Cupă, de ce nu ne-ar arbitra Sebastian Colţescu acum . Oare cum ar reacţiona cei de la Steaua dacă ar arbitra Colţescu (n.r. arbitru născut în Craiova)?", a spus Pavel Badea la DolceSport.

Meciul CS U Craiova - Steaua se va disputa dumincă, ora 15:30, şi va fi în direct pe LookPlus, DolceSport 1 şi DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
mardark
mardark  •  26 Februarie 2015, 12:16
Postat de cezar_patru pe 25 Februarie 2015, 18:29

oricine arbitreaza, CLONA va sta capra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Care? Clona craiovei sau clona stelei? Si cum va sta? Cum a stat pandurii etapa trecuta?

mardark
mardark  •  26 Februarie 2015, 12:15
Postat de manty_one pe 26 Februarie 2015, 00:13

care stiinta ba?asta-i stiinta lui Mititelu!!.))))))....cum ati castigat la Tg Jiu? prazari b@sin0si,cl0na mai buna ca Steaua? o sa va dam cu terenul in cap,r0g0jinaril0r FCSB,STEAUA e aceiasi echipa!!

FCSB (FC SiBiu) clona 2015 mai basinoasa si mai cacacioasa cu patron puscarias.

paterna
paterna  •  26 Februarie 2015, 07:10

daca fcsb joaca cum a jucat cu rapid si craiova cum a jucat la tg jiu le da fcsb de la 3 in sus [apropo astia de la craiova nu se numesc P.S.D craiova]

Vezi toate comentariile (29)
Comentează