FOTBAL  »  Superliga  »  DREPT LA REPLICĂ

Oficialii Chiajnei amuzaţi de reacţiile dinamoviştilor de după meciul direct: "O încercare grosolană"

Articol de GSP - Publicat luni, 25 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 25 august 2014 12:53

Oficialii Concordiei Chiajna au emis un drept la replică la comunicatul de ieri al lui Dinamo cu referire la incidentele de la meciul direct dintre cele două formaţii din etapa a cincea.

Aproape de finalul partidei dintre Chiajna şi Dinamo, arbitrul Istvan Kovacs a ameninţat că va opri meciul dacă suporterii dinamovişti nu încetează cu scandările rasiste la adresa sa. După joc, pe tunelul de la vestiare, antrenorul lui Dinamo a avut un conflict verbal mai dur cu arbitrul meciului.

Clubul Dinamo a emis ieri un comunicat de presă în care explica ce s-a întîmplat pe parcursul şi la finalul meciului dintre Chiajna şi formaţia lui Flavius Stoican. "Cîinii" îi acuzau direct pe cei de la Chiajna, spunînd că ilfovenii au toată vina incidentelor, acesta fiind şi motivul pentru care oficialii Concordiei au emis un drept la replică.

"Constatăm cu uimire modul aproape amuzant prin care FC Dinamo Bucureşti face o încercare grosolană de a arunca pisica moartă în curtea noastră, într-o chestiune care nu ne priveşte cîtuşi de puţin. Formaţia din ”Ştefan cel Mare” ne acuză în mod direct de eliminarea domnului Flavius Stoican din finalul meciului Concordia Chiajna-Dinamo Bucureşti, scor 0-0.

Le reamintim partenerilor de competiţie că antrenorul lor a fost eliminat de centralul partidei după ce acesta protestase vehement pentru un presupus offsaid neacordat de centralul jocului, Istvan Kovacs, şi nu pentru că arbitrul, chipurile, ar fi «somat doar banca noastră tehnică cu privire la scandările din tribună, ameninţându-i pe tehnicienii dinamovişti că întrerupe meciul şi că îl vor pierde la masa verde».

Nimic mai adevărat, dragi parteneri! După scandările incriminate, centralul partidei a mers către zona băncilor tehnice şi a avut un schimb de cuvinte cu observatorul de joc, nicidecum cu persoanele de pe banca tehnică a formaţiei Dinamo. În acest sens, stau la dispoziţie imaginile postului de televiziune Look TV. Şi nu e treaba organizatorilor de a pregăti coregrafia fanilor dinamovişti, de alminteri foarte bine organizaţi la acest capitol, şi nici de a le sugera ce să scandeze, de unde şi mirarea noastră pentru apetitul aproape nesănătos, eufemistic vorbind, pentru unii dintre conducătorii clubului alb-roşu.

Nu există nici un dubiu, domnule Anghelache, că nouă ne revenea sarcina de a organiza partida în cele mai bune condiţii, dat fiind că a fost şi o situaţie specială în ceea ce-i priveşte pe fanii formaţiei dvs., drept pentru care vă mărturisim în premieră că am primit, la final, felicitările observatorului de joc pentru buna desfăşurare a partidei", se arată în dreptul la replică emis de Concordia.

Citeşte şi: Dinamo dă vina pe Chiajna şi pe arbitru, după incidentele de la meciul cu ilfovenii

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
mathed
mathed  •  26 August 2014, 12:25

Dl.bamse...Iti place: esti tigan imputit,cu curul in locul capului!!!Kovacs este un om inteligent,este foarte bine daca nu sta de vorba cu pitecantropii ca tine.Ar trebui sa progresez in cultura si civilizatia omenirii.

juliusmad
juliusmad  •  25 August 2014, 14:36

exista dovezi ca oficialii chiajnei le-au spus suporterilor dinamovisti ce sa strige, cand anume si cu ce intensitate. de asemenea aceiasi oficiali l-au manipulat pe stoican si l-au obligat sa injure arbitrul meciului :)))))

level26loading
level26loading  •  25 August 2014, 14:22
Postat de bamse1901 pe 25 August 2014, 13:03

ar trebui sa nu mai aceeptam sa ne arbitreze booozzzgggooorrrruuuullll

Fiti oameni cu capul pe umeri, nu din cauza arbitrajului ati expediat un sut pe poarta. Cautati cauzele reale nu inventati scuze care nu folosesc cu adevarat lui Dinamo. Stoican a fost eliminat pt ca altceva nu pt scandari. NU MAI ASCUNDETI MIZERIA SUB PRES DACA VRETI SA REDEVENITI CE ATI FOST

Vezi toate comentariile (9)
Comentează