FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO, 31 OCTOMBRIE

Oficialii dinamovişti se contrazic înaintea marelui derby cu Steaua

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 22 octombrie 2014 12:11

Steaua va juca la 31 octombrie în etapa a XIII-a a Ligii 1 împotriva Stelei, dar declaraţiile au început să curgă încă de pe acum.

Oficialii dinamovişti se contrazic înaintea derby-ului cu Steaua. În timp ce Flavius Stoican, tehnicianul "cîinilor", spune că se gîndeşte deja la jocul cu formaţia lui Gâlcă, Cristi Bobar, directorul sportiv al roş-albilor, declară că dinamoviştilor nu le stă capul la partida din etapa a XIII-a, ci la jocurile care vor fi pînă atunci.

"Mă gîndesc încă de-acum la meciul cu Steaua. Avem cu Pandurii în campionat, apoi marţi avem Cupa, iar vineri cu Steaua. Trebuie să fiu atent la acest lucru. Steaua este favorită, dar la fel de adevărat este că nu o să aibă un meci uşor cu noi. Meciul o să fie deschis la orice rezultat. Dacă trecem de Steaua, mă gîndesc la mai mult!”, a spus Stoican la DigiSport.

"Nu ne gîndim la meciul cu Steaua pentru că meciul de duminică este, deocamdată, mult mai important. Avem meci greu cu Pandurii şi marţi în Cupă, abia după aceea ne vom gîndi la Steaua", a spus Bobar la televiziunea sportro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
1745flo
1745flo  •  24 Octombrie 2014, 23:48
Postat de andytheblue pe 23 Octombrie 2014, 19:41

dinAMO ESTE RUSINEA EUROPEI , IAR STEAUA MANDRIA ROMANIEI !

Andy cu igrec, esti si de la tara sau doar simplu cocalar?

suffarstar
suffarstar  •  24 Octombrie 2014, 20:22

"Steaua va juca la 31 octombrie în etapa a XIII-a a Ligii 1 împotriva Stelei, dar declaraţiile au început să curgă încă de pe acum." Mi se pare mie ,sau insinuati la blat ?

andytheblue
andytheblue  •  23 Octombrie 2014, 19:41

dinAMO ESTE RUSINEA EUROPEI , IAR STEAUA MANDRIA ROMANIEI !

Vezi toate comentariile (14)
Comentează