FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Oficialii FCSB îl suspectează pe unul dintre cei mai experimentați fotbaliști ai Ligii 1: "Sunt semne de întrebare"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 04 mai 2017 14:54

Helmuth Duckadam îl critică pe Cristi Săpunaru pentru evoluțiile pe care le-a avut împotriva Viitorului. Fundașul a marcat de două ori în propria poartă în cele două partide din play-off (3-2 la Ovidiu și 1-2 la Giurgiu). 

”Eu am avut niște semne de întrebare după cele două autogoluri, dar atât. E destul de ciudat ca un jucător să dea autogol în două meciuri consecutive și să facă și un penalty.

Când reușești o astfel de evoluție doar cu Viitorul, atunci îmi pun și eu semne de întrebare. Repet, nu am dovezi să spun ceva”, a zis Duckadam la TV Digi Sport. 

...despre meciul cu Astra:  Steaua nu ar trebui să aibă o problemă de a învinge Astra, la Giurgiu. Dar, sunt doi-trei jucători acolo, rapidiști, cum ar fi Săpunaru, Daniel Niculae, care vor să câștige mereu contra noastră. S-ar putea să te încurce". 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
425731240965213
Viorel Chirca  •  04 Mai 2017, 20:36

Batjocora este Enache care mai e si convocat la nationala

corsair83
corsair83  •  04 Mai 2017, 18:15

Auzi ce perle scoate si pensionaru' asta - sunt 2,3 jucatori acolo rapidisti care...s-ar putea sa te incurce. Pai explica sa inteleaga tot omul, cu Sumi si restul echipei "s-a rezolvat deja blatul" mai sunt cei 3 nesimtiti care incearca sa joace corect si sa incurce FCSb?

915130541905898
Gabi Simon  •  04 Mai 2017, 18:12

D-le Dukadam spunet va rog tuturor suporterilor care sunt cu Steaua cum se face ca ,Craiova nu reuseste sa se impuna de citiva ani niciodata in fata voastra,si va rog sa ma credeti ca sunteti de batut cel putin in sezonul asta ,ajutorul arbitrilor ,nu cum a spus Contra ca oltenii stau intr-o pozitie in fata voastra,rusine lui din partea craiovenilor

Vezi toate comentariile (23)
Comentează
Close