FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Oficialii lui CSU Craiova îl înțeapă pe Gigi Becali: "Se pregătește de Champions League? Au mai spus-o și alții"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 martie 2017 18:19

Marcel Popescu, președintele lui CSU Craiova, l-a ironizat pe Gigi Becali, cel care a declarat după meciul cu CFR Cluj că Steaua va lua titlul și va juca în Champions League.

Totodată, oficialul oltenilor speră că echipa sa să nu fie dezvantajată de deciziile arbitrilor în play-off.

"Unii nu sunt așa de virulenți, alții ne privesc cam de sus. L-am auzit pe Becali spunând că titlul e deja la Steaua, că se pregătesc de Champions League.

Se mai pregătea și Borcea de Champions League și n-a ajuns acolo.

Noi nu declarăm «lăsați-ne să ne pregătim de Champions League!» Noi un singur lucru dorim: să fim lăsați să câștigăm titlul pe teren", a spus acesta, la TV Dolce Sport.

CSU Craiova se află pe locul 4 în clasamentul play-off-ului, cu 23 puncte, în timp ce Steaua București este lider, cu 27 puncte.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
stelbz
stelbz  •  15 Martie 2017, 19:11

Desi doresc titlul pentru FCSteaua, nici eu nu sunt de acord cu optimismul exacerbat al lui Becali. Sa lasam sa vedem ce se intampla in primele 5 etape si dupa aceea vom vorbi. Meciul cu CFR este datator de sperante chiar daca victoria a venit abia spre finalul partidei. Personal as vrea sa se joace in sistemul 4-4-2 cu Alibec si Gnohere sustinuti de cei 4 mijlocasi cu pase cat mai exacte in zona finalizarii si cu cea mai mare atentie la atacantii adversi pe contraatac. Cred ca cheia victoriilor in play-off va fi la reusita celor 4 de a face o f. buna legatura intre atac si aparare. Dar care ar fi cei mai potriviti 4 de la mijloc ???????!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează