FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Oficialii lui Dinamo au dezvăluit planul lui Nemec: "Asta vrea să facă"

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 noiembrie 2017 19:19

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, a dezvăluit că Adam Nemec (32 de ani) vrea să rămână liber de contract în vară și apoi să accepte cea mai bună ofertă.

"Cu Nemec lucrurile sunt destul de clare. Decizia este la el, nu are cum să fie la Dinamo. El de la 1 ianuarie va intra în ultimele șase luni de contract. Dacă «citești» mai departe, din tot ce spune el se desprinde ideea că își dorește tot ce este mai bun pentru el și pentru familia sa la final de carieră, pentru că nu mai are mult de jucat.

E clar că va alege oferta cea mai consistentă pentru el, la iarnă. Sau poate va rămâne la noi până la vară, că să ajungă liber. Cu Palici nu a fost la fel?

Din ce știu, Nemec ar vrea să rămână liber și abia apoi să decidă unde să se ducă. Dar în iarnă se poate întâmpla orice", a spus Dănciulescu, la Digi Sport

"Îmi fac treaba pe teren, jucând bine, am contract până la finalul sezonului. Așa că sunt în continuare jucătorul lui Dinamo, asta este situația. Ce să zic? Sunt jucătorul lui Dinamo așa că până la iarnă rămân aici și vedem după aceea ce se va întâmpla"
Adam Nemec, atacant Dinamo

Adam Nemec nu duce lipsă de oferte, până acum fiind căutat deja de două cluburi: FCSB și Mouscron.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
valyomanyd
valyomanyd  •  27 Noiembrie 2017, 05:32
Postat de zagna pe 27 Noiembrie 2017, 00:00

cine e lacatus ????

Ești fecesebist, e normal să nu știi cine e și ce a fost Marius Lacatuș !

zagna
zagna  •  27 Noiembrie 2017, 00:00
Postat de valyomanyd pe 26 Noiembrie 2017, 23:32

Ai vorbit cu Lăcătuș ? Gata, a făcut rost de bani ? :))

cine e lacatus ????

fangigi
fangigi  •  26 Noiembrie 2017, 23:51
Postat de spinoza pe 26 Noiembrie 2017, 21:47

Steaua scrie pe fruntea lui!

Il vrei la clona din Mogosoaia?:)))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează