FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Oficialii lui Dinamo contraatacă tăios și râd de fiul lui Rivaldo, pe care încă îl mai au sub contract: "Să se spele pe cap cu Rivaldinho!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 ianuarie 2018 19:25

Dănuț Lupu, scouterul lui Dinamo, îi critică dur pe Cosmin Contra și Adrian Mutu pentru că l-au adus pe Rivaldinho în Ștefan cel Mare. De asemenea, oficialul dinamovist îl ironizează pe atacantul brazilian care nu și-a reziliat deocamdată contractul cu "câinii". 

"Ce se întâmplă cu Rivaldinho? Această întrebare cred că trebuie să i-o puneţi domnului fost director general Adrian Mutu. Poate ne spune dânsul de unde a avut atâta înverşunare ca să îl aducă pe Rivaldinho la Dinamo, nu? Sau poate ne spune mai multe şi domnul Cosmin Contra. Pe ei de ce nu îi întrebaţi? Eu zic că trebuie să se spele amândoi cu el pe cap. Ei au plecat şi ne-au lăsat cu aşa-zişii fotbalişti aduşi de ei la Dinamo", a spus Lupu pentru Fanatik.

Lupu a continuat criticile la adresa lui Mutu și Contra: "Eu i-am transmis clar domnului Negoiţă că nu sunt de acord cu aducerea lui Rivaldinho. M-am opus cât am putut. Băiatul e jucător, dar fotbalist de Dinamo nu era niciodată. Te apucă râsul dacă te uiţi pe CV-ul său şi vezi câte goluri dăduse până să ajungă la Dinamo. Dacă marele Rivaldo a fost fotbalist, asta nu înseamnă că era sau mai bine spus este obligatoriu să fie şi fiul său.

Mutu ar trebui să iasă şi să spună de ce l-a adus pe Rivaldinho la Dinamo, nu credeţi? De ce a apărut la Dinamo jucătorul Albin? De ce şi pentru cine a fost îndepărtat Nistor? Sunt greşeli pe care trebuie să şi le asume amândoi. Dar ei au plecat şi l-au lăsat acum pe Miriuţă să se lupte cu toate greutăţile.

Rivaldinho trebuie să îşi ia golul cu Bilbao şi să facă peste 100 de DVD-uri cu el. Nu o să mai dea nici peste cinci ani un asemnea gol. Dacă îl pui acum să tragă la poartă din poziţia aia nici nu nimereşte poarta, dar să mai dea şi gol".

Rivaldinho a fost anunțat de antrenorul Vasile Miriuță că e liber să-și caute echipă în această iarnă și nu va fi luat în cantonamentul din Cipru (15-26 ianuarie 2018).

3 goluri
a marcat Rivaldinho pentru Dinamo în Liga 1

Ce cred fanii despre Rivaldinho? Iată rezultatele finale în sondajul GSP.ro:

clipboard01

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (41)
zecs93
zecs93  •  14 Ianuarie 2018, 17:34
Postat de haideusicfr pe 14 Ianuarie 2018, 10:22

A plecat sau nu Rivaldinho?

Se antreneaza separat si nu va fi luat de Miriuta in cantonament, deci poti spune ca e ca si plecat, urmeaza acum transferu lui la levski sofia, pana peste 3 zile va semna cu o echipa ( depinde care va fi aia) !!!

zorrozabal
zorrozabal  •  14 Ianuarie 2018, 14:39

Unul,pe aici,zice cu toata convingerea, ca ei-adica fcsb-ul-ar fi fost "sabotati"de "statul mafiot"!Si in ce mod o fi fost "sabotat "Becali de "statul mafiot"?Dupa cum se lauda chiar el la tv.,era vizitat si la penitenciar de prim ministrul Victor Ponta si de ministrul transporturilor Liviu Dragnea!De altfel Liviu Dragnea era nelipsit din loja lui Becali!Pe urma, toti primarii din Bucuresti sunt finii lui Becali-el care se ocupa tocmai cu specula de terenuri in Bucuresti!Al naibii sabotaj!

haideusicfr
haideusicfr  •  14 Ianuarie 2018, 10:22
Postat de haideusicfr pe 14 Ianuarie 2018, 10:22

A plecat sau nu Rivaldinho?

Iar daca n-a plecat ,sa-i urcam moralul.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează