FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Oficialii lui Dinamo ies la atac! Un alt stadion îi poate lua locul celui din "Ștefan cel Mare" din planul pentru Euro 2020: "Există interese"

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 aprilie 2017 12:52

Situația modernizării stadionului Dinamo se complică tot mai mult. Ionel Dănciulescu crede că există interese ca în locul arenei din "Ștefan cel Mare" să fie modernizată cea din Cotroceni. 

"Sper ca în cel mai scurt timp Dinamo să aibă şi stadion fără pistă, noi şi fanii ne dorim un stadion fără pistă, fanii ar avea nevoie de o asemenea arenă.

Nu avem răspunsuri certe, aşteptăm o clarificare a acestor lucruri, dacă nu se va face acest stadion acum, cred că niciodată nu se mai face.

Probabil că unii au alte interese, să facă un alt stadion pe care nu s-a mai jucat fotbal de mulţi, mulţi ani. Situaţia e complicată, aşteptăm această clarificare, iar organele abilitate să vină cu un răspuns ferm", a spus Dănciulescu la TV Dolce Sport.

Oficialul alb-roşilor a vorbit şi despre următorul meci, cu Viitorul: "Dinamo a făcut mereu meciuri mari în ziua de Paşte. Ştiu că e complicat, dar sper ca fanii să vină în număr cât mai mare lângă noi".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (41)
bogdany8
bogdany8  •  19 Aprilie 2017, 00:03
Postat de Bobe Marius pe 17 Aprilie 2017, 11:31

Danciulescu este atat de penibil! Spune ca exista interese pentru a nu se face stadion in Groapa, dar el nu intelege ca termenul la care stadionul trebuia predat celor de la CNI a fost depasit cu 3 saptamani si nici nu se intrevede o speranta in perioada imediat urmatoare! Problema este la ei in curte, sa nu mai acuze pe altii! Sa spuna mersi ca au o taxa modica pentru stadion, nu cum platea Steaua cate 25 mii euro per meci jucat! La fcd 1947 e foamea in gat, de aceea au jucat in groapa cu Viitorul, pentru ca trebuiau sa plateasca 30 mii euro pentru primul inel, iar ei nu au avut decat 1500-1800 spectatori! Danciule, daca taceai filozof ramaneai! Ai vorbit cand trebuia sa taci! Nu vezi ca tu esti doar de decor la fcd 1947? La emisiunile la care participi, nu stii sa raspunzi la intrebari pentru ca la fcd 1947 nu-ti spune nimeni nimic, esti neinformat pentru ca acolo esti tolerat!

Prost mai mari ca tine rar gasesti, ***, sa jucat pe groapa pentru a nu periclita incidente pe national arena, ca daca iara intrau suporterii pe teren pe national arena nu mai jucam cu fcsb cu suporteri, ca Dinamo e gazda !!! Ai vorbit cand trebuia sa taci, te-ai facut de culoarea ciocolatei, acum ia un prosop si te sterge ))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

caminero
caminero  •  18 Aprilie 2017, 15:10

Auzi, ba separatistule? dar daca vine vreo 5-6 milioane de ardeleni si-ti *** *** ***, ce zici, se desprinde bostanul tau sec de restul corpului? ai tema de gindire pina miine la aceeasi ora.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ccteddy
ccteddy  •  17 Aprilie 2017, 12:05

Nu cred ca Danciulescu (cel putin pe acest subiect) are o opinie personala! Cineva, din spate, i-a cerut sa faca aceasta interventie inexacta si inoportuna. Intr-adevar, sunt interese dar in nici un caz ale celor de la BNR care, n-au nici o dorinta sa introduca complexul Progresul in circuitul public. E foarte ciudat cum ditamai ministerul de interne face sluj in fata acestui personaj obscur, Badea, cum Parchetul General trece si acest santaj la "n-am vazut, n-am auzit" si mai ales cum maretul PSD reprezentat in CNI, Guvern, Primarie de sector si Capitala, nu reuseste sa il dea jos pe Badea din niste drepturi obtinute in mod dubios. In final, ajungem la aceeasi concluzie pentru care am fost banat pe Prosport: exista o gasca bine infipta care considera ca romanii nu merita nici un pic de comfort in viata lor cotidiana. Aici avem pe Badea si Parchetul General ca sfidatori ai romanilor, reprezentati in particular de suporterii dinamovisti. Sa nu uitam ca la Steaua lucrurile s-au lamurit deja. Milioanele de suporteri stelisti au fost anuntati de cativa functionarasi ai statului ca nu mai au echipa.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează