FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Oficialii lui FC Botoșani mai fac un asalt la Grozavu: "E greu să pui pe oricine altcineva în locul lui"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 14 martie 2017 12:20

Principalul finanțator al lui FC Botoșani, Valeriu Iftime, își dorește să îl păstreze în continuare pe Leo Grozavu la echipă, în ciuda faptului că tehnicianul l-a lovit pe Golofca în timpul meciului cu Astra (detalii AICI).

"La noi lucrurile merg prost. Am început prost cu incidentul cu Leo, acum am pierdut și cu Timișoara. Am stabilit o întâlnire cu Leo și cu ceilalți din club pentru o discuție în legătura cu ce trebuie să facem.

E greu să pui pe oricine în locul lui Grozavu, pentru că el are personalitate și își amprentează foarte bine locul. Eu sper să îl conving să rămână, nu am nevoie de un antrenor nou acum. 

Nu am o variantă de rezervă, pentru că am promis să nu o caut. Daca Leo va spune că lucrurile au ajuns într-o fundătură, atunci va trebui să caut. Noi am vorbit între noi despre o soluție, dar nu ne-am angajat într-o discuție cu un alt antrenor", a spus Iftime la radio Sport Total FM.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează