FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID ÎN LIGA 1

Oficialii rapidiști nu renunță: "Dacă se va lua o decizie defavorabilă, Rapidul va face recurs!"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 iulie 2016 21:50

Soarta Rapidului urmează să fie judecată luni, în cadrul unei ședințe a Comisiei de Disciplină (detalii AICI), iar în cazul unei decizii defavorabile rapidiștii plănuiesc să meargă cu judecata până la TAS.

"S-ar putea să se reîntoarcă cazul la Ligă, de la Federaţie. Dacă se va lua o decizie defavorabilă Rapidului, probabil ca Rapidul va ataca cu recurs la comisia de specialitate, aşa că o decizie definitivă daca nu se va da răspuns favorabil vom avea abia joi-vineri", a declarat Dinu Gheorghe la Digi Sport.

Dacă Rapid va obține dreptul de a evolua în prima Ligă, Dan Alexa susține că va reveni la echipă.

"Dacă se rezolvă, sigur că voi lua în calcul să rămân, dar nu vreau să vorbesc. Aştept şi eu ca si voi săptămâna viitoare. Sper să fie o decizie favorabilă, pentru că am câştigat dreptul de a promova. Dacă e şi legal, atunci să rămanem", a spus Alexa pentru sursa citată.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
1258802267479225
Marian Ghergus  •  26 Iulie 2016, 17:56

Prin refuzul de a inscrie echipa in prima liga lichidatorul brihac fura statului roman si persoanelor inscrise la masa credala aproximativ 1,5 milioane de euro ! In afara de faptul ca este platit de stat sa-i fure banii brihac se da deceasul mortii sa falimenteze mai repede echipa ....oare de ce.....?!

viomarc
viomarc  •  24 Iulie 2016, 10:39

Numai DNA poate face lumina la Rapid.Moraru,Dinu Vama si altii au jefuit acest club.Mare pacat,un club legedar,a intrat pe mana unor delicventi.

timm
timm  •  24 Iulie 2016, 09:18
Postat de ott3ll0 pe 24 Iulie 2016, 01:12

Am ajuns rau ....in fiecare an avem emotii...Si daca nu promovam, Si daca retrogradam, nu avem bani de transferuri, etc. Cred ca este prea mult. Moraru sa de spele pe maini cu Apa lui Si sa bage bani , daca nu ..... Punch Si de la capat.

Moraru a castigat cam 3 milioane de euro de cand a venit la Rapid. Nu a bagat bani a luat. Acum societatea Rapid este in faliment se desfinteaza.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează