FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Oficialii Stelei explică forma slabă arătată de Iasmin Latovlevici în ultima vreme

Articol de GSP - Publicat marti, 23 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 23 septembrie 2014 13:21

Iasmin Latovlevici este într-o scădere de formă evidentă în ultima vreme, fapt confirmat şi de Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei.
Oficialul roş-albaştrilor a explicat forma slabă arătată în ultima vreme de fundaşul stelist şi spune că nu-şi face probleme în privinţa stării acestuia.

"În cazul lui Latovlevici sînt sincope în jocul lui, probabil şi din cauza oboselii, dar nu ne deranjează starea în care se află acum. Sînt sigur că nu vom avea emoţii în jocul din Cupa României, cu Berceni, chiar dacă Costel Gâlcă va evolua cu jucătorii care nu prind primul «11»", a spus Argăseală la Digisport.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (9)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  23 Septembrie 2014, 17:29

Oficialii Stelei explică forma slabă arătată de Iasmin Latovlevici în ultima vreme __ nu ne intereseaza nici o explicatie, steaua e campioana lumii si trebuie sa castige UCL anul asta..)) (preluare din perlele unora dintre celebrii useri stilisti, mai saraci cu duhul..))

mbdmbd
mbdmbd  •  23 Septembrie 2014, 13:07

Repaus minim 5 etape!!!!

pystaru
pystaru  •  23 Septembrie 2014, 12:40

Lato LASA_NE.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează