FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CFR CLUJ, 20:30, DIGI, DOLCE, GSP.RO

Oficialii Stelei recunosc că au suporteri de rezultat: "Doar așa vor reveni la stadion"

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 martie 2017 19:40

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei, consideră că echipa sa va avea din nou suporteri în tribune abia după ce va reveni pe primul loc.

"Din păcate spectatorii lipsesc pe toate stadioanele, nu doar pe Arena Națională. Dacă vom lega 2-3 victorii sunt convins că se va dubla numărul de spectatori la meciurile cu Dinamo, Astra și celelalte echipe. Eu sper să nu primim gol astăzi", a declarat Duckadam la TV Digi Sport.

Oficialul roș-albaștrilor a vorbit și despre meciul pe care Steaua îl are astăzi cu CFR Cluj, de la ora 20:30, pe Arena Națională.

"Jucăm cu 2 închizători, dar avem și o linie de mijloc foarte ofensivă. În seara asta trebuie să arătăm un alt fotbal decât cel arătat până acum. Avem nevoie de 3 puncte ca de aer, altfel ne îndepărtăm de obiectivul nostru. CFR e o echipă foarte bună, eu zic că e principala contracandidată la titlu. Sper să facem și un joc frumos care să ne dea încredere", a adăugat Duckadam.

"La Astra - CSU am văzut două reprize total diferite. Nu știu ce a fost în mintea lui Ivan la acea ocazie singur cu portarul. A doua repriză Astra a fost mai bună" Helmuth Duckadam

  • Steaua - CFR Cluj, 20:30, în direct la TV Digi Sport, TV Dolce Sport, Look TV și în format liveTEXT pe GSP.ro

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
132331260571303
Popa Basca  •  12 Martie 2017, 20:34

STEAUA...Eu,ca om care a urat-o dintotdeauna si a respectat-o in aceeasi masura,nu pot decat sa o astept sa revina in "prima divizie.Steaua nu inseamna Becali iar Becali a dovedit ca nu poate detine Steaua.Becali.Mititelu si ceilalti mititei care au crezut ca pot confisca suflete,pot sa-si faca propriul campionat,in care vor juca,asa cum le place sa spuna,ei,copiii lor si copiii copiilor lor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează