FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Oficialii Viitorului au confirmat » Ce s-a întâmplat cu transferul lui Nedelcu la FCSB: "A avut dubii"

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 iunie 2017 17:59

Directorul general de la Viitorul, Cristian Bivolaru, a confirmat că mijlocașul Dragoș Nedelcu, 20 de ani, s-a răzâgândit și nu mai merge la FCSB.

Fotbalistul va pleca sâmbătă în cantonament alături de Viitorul, după ce nu s-a înțeles asupra contractului cu FCSB

"Eu cred că în momentul de față totul este închis. Jucătorul va pleca mâine în cantonamentul nostru. Eu așa știu, că totul este închis.

Oferta Stelei fusese acceptată de noi. Mai departe nu știm ce s-a întâmplat. Avem nevoie de bani, dar nu putem obliga un jucător să semneze cu un alt club, dacă el nu-și dorește.

Nedelcu este un jucător matur, care își cunoaște potențialul. Eu am înțeles că el a fost nemulțumit de alte lucruri, nu de partea financiară. Cred că sistemul de joc, poziția lui din teren sunt problemele.

Cred că ar fi fost un pas înainte în cariera sa doar dacă ar fi jucat în toate meciurile, așa cum s-a întâmplat la Viitorul, și dacă ar fi avut un colectiv și un antrenor care să-l ajute, din nou cum s-a întâmplat la Viitorul. Probabil că el a avut câteva dubii dacă nu a mers până la capăt.

Oricum, știu că sunt foarte multe echipe care se interesează de Nedelcu, dar cluburile importante abia acum încep să-și facă strategia pentru sezonul următor. Vom vedea ce va fi", a zis Cristian Bivolaru la TV Dolce Sport.

Becali era dispus să plătească 1,5 miloane de euro către Viitorul, iar fotbalistul ar fi primit 20.000 de euro ca primă de instalare. În primii doi ani, Nedelcu ar fi primit 12.000 salariu lunar, 13.000 în al treilea an, 14.000 în al patrulea și 15.000 în al cincilea.

1.000.000 €este cota lui Nedelcu, potrivit transfermarkt.de

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (53)
1198766430181192
Abigail Laslas  •  25 Iunie 2017, 00:13
Postat de xray pe 24 Iunie 2017, 01:08

Și ăia citați de tine ce au făcut după ce au plecat de la Steaua, măi smart boy? Pe Iancu l-au dat afara turcii după câteva luni, iar Hagi l-a zburat de la Viitorul imediat după terminarea campionatului ăsta. Mihai Costea a mai doar jucat 18 meciuri in 2 ani pe la arabi. În 2 ani a ajuns la o cotă de 150k €, de la 1,5 mil. € la Steaua. În sezonul trecut a jucat 3 meciuri mari și late. Andrei Ionescu are acum o cotă de 50k €, de la 800k € la Steaua. După ce a plecat de la Steaua, in 7 ani (2010-2017), a jucat doar vreo 60 de meciuri adunate în total de la 5 echipe de liga 2. Acum a ajuns la Voluntari. Vai de steaua lor! Au fost țepe de țepe!

Ca si Chipciu, Tatarusanu, Stanciu .....

ion_palnie
ion_palnie  •  24 Iunie 2017, 19:29
Postat de iosif_vs pe 23 Iunie 2017, 18:43

Probabil a vrut sa i se garanteze un post de titular sau i s-a facut frica de concurenta, cand a vazut ca a venit si teixeira. Oricum nu e vreun mare fotbalist acest nedelcu, scoala lui hagi produce numai țepe si jucatori sub-mediocrii

Bai prostea aia ne-au luat titlul de sub nas, ne-au umilit niste pusti

valentinn10
valentinn10  •  24 Iunie 2017, 09:56
Postat de Daniel Manole pe 24 Iunie 2017, 00:06

BAIATU VREA SA JOACE, NU SA LUSTRUIASCA BANCA LA FCSB. PREFERA SA RAMANA LA VIITORUL, UNDE ARE POSTUL ASIGURAT, DECAT SA-L JIGNEASCA CIOBANUL MAINE, POIMAINE. ASTA NU INTELEGETI VOI, CREDETI CA TOTUL SE REZUMA DOAR LA BANI.

Du-te baietas , ce rost are sa freci banca la STEAUA unde s-ar putea sa intri , pleaca unde a intarcat mutu iapa ca acolo joci sigur nu , esti si mare valoare , balon umflat...

Vezi toate comentariile (53)
Comentează