FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Oltenia e cu sufletul la gură înaintea duelului decisiv cu Gaz Metan: "E cel mai important meci din carieră"

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 martie 2017 17:21

Gheorghe Mulțescu, antrenorul lui CSU Craiova, a vorbit despre meciul decisiv pe care echipa sa îl va disputa duminică împotriva lui Gaz Metan Mediaș.

"Ne așteaptă un meci cât o finală pe care o vom câștiga, pentru a ne menține locul în play-off. Suntem concentrați la cel mai înalt nivel pentru a tranșa în favoarea noastră jocul. Suntem hotărâți, avem ambiție pentru a câștiga acest joc. 

Este cel mai important meci din cariera mea de antrenor. Niciodată, ca tehnician, nu am pierdut patru meciuri la rând. Mediașul este o echipă harnică, bine articulată, cu jucători tari din punct de vedere fizic, dar și cu unii jucători tehnici, de viteză în ofensivă", a spus Mulțescu, conform TV Dolce Sport.

  • CSU Craiova - Gaz Metan Mediaș, partidă decisivă pentru calicarea în play-off, se va disputa duminică, la Pitești, de la ora 20:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Dolce Sport și Look TV. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
stefan..
stefan..  •  03 Martie 2017, 20:41

Dupa multi ani, Universitatea Craiova, CS, FC sau in alte forme de organizare, ("Stiinta", cum o incurajam noi) are posibilitatea de a se lupta pentru un loc pe podium. Pacat ca ne-am facut situatia grea si ca depindem de acest meci pentru a intra in play-off. Ar fi pacat sa aruncam vina pe Multescu daca nu ar iesi bine. Omul a dovedit ca e antrenor si am jucat cel mai frumos fotbal din campionat. Ca pe timpul lui Alesanco sau Jenei, vorbind de perioada de dupa Craiova Maxima. Poate o iesi bine!

baba_yaga
baba_yaga  •  03 Martie 2017, 19:39

"Oltenia e cu sufletul la gură"...Eu cred, mai degrabă, ***. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fcu1948
fcu1948  •  03 Martie 2017, 19:34
Postat de antalmihai pe 03 Martie 2017, 18:09

Luptati,leilor! Succes!

Care lei, că ăștia sunt pesedei! Hai Mediașul, învingeți clona!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează