FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CS U CRAIOVA, DUMINICĂ, 4 FEBRUARIE, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Oltenii ard de nerăbdare înainte de meciul cu Dinamo: "Știința e favorită, mi-e frică doar de noi"

În sezonul de toamnă, Mitriță a marcat 7 goluri în 17 partide în campionat // FOTO: Sportpictures.eu
În sezonul de toamnă, Mitriță a marcat 7 goluri în 17 partide în campionat // FOTO: Sportpictures.eu

Articol de - Publicat vineri, 02 februarie 2018 13:57

Alexandru Mitriță spune că oltenii se tem doar de ei înșiși în perspectiva derby-ului de duminică seara cu Dinamo. 

Dinamo - CS U Craiova e șocul primei etape din 2018! Partida din "Ștefan cel Mare" este crucială pentru "câini", care vor să prindă play-off-ul.

Oltenii i-ar vrea pe roș-albi în primăvară în top 6, ca să le hărțuiască și pe Steaua, și pe CFR Cluj, însă asta nu înseamnă că se vor preda duminică. Dimpotrivă, vor să câștige ambele confruntări cu Dinamo: întâi în campionat, apoi la finalul lunii, în Cupa României.

Alb-albaștrii nu se pot baza pe căpitanul Alex Băluță și pe fundașul Renato Kelici, ambii suspendați. Totuși, președintele Marcel Popescu e optimist: "Plecarea lui Niță a luat FCSB-ului șansa la titlu. O pierdere greu de înlocuit. Mă surprinde momentul în care s-au despărțit de Niță. Acum, CFR Cluj e favorita principală, iar noi pe locul 2".

Alex Mitriță a punctat și el: "În cazul în care vom face exact ce am pregătit, nu vom avea probleme. Dacă vom avea atitudinea care trebuie, atunci vom câștiga cu Dinamo și-n campionat, și-n Cupă. Știința e favorită duminică! Mie mi-e frică doar de atitudinea noastră".

2 jucători
a transferat Craiova în această iarnă: atacantul Dominik Glavina (ex-Rudar Velenje) și mijlocașul Ovidiu Bic (ex-Gaz Metan)

660 de bilete
au fost alocate fanilor olteni la meciul de duminică

"Mi-am dorit să vin la Universitatea fiindcă are una dintre marile cluburi ale României. Cred că vom lua un trofeu în această primăvară"
Ovidiu Bic, mijlocaș CS U Craiova

"E posibil să mai facem achiziții, dar nu ca să fim mai mulți, ci mai buni. Am auzit că Ionuț Rada și Răzvan Raț sunt liberi de contract, însă nu se numără printre target-urile noastre"
Marcel Popescu, președinte CS U Craiova

"Eu muncesc pentru echipă, sunt bun la duelurile unu contra unu și fac ambele faze, atac și apărare. Și pot înscrie multe goluri"
Dominik Glavina, atacant CS U Craiova

"Pentru mine e important primul meci cu Dinamo, fiindcă vine acum, imediat. Dar și Cupa României trebuie tratată la fel de serios. Eu vreau să câștigăm duminică, nu mă interesează alte calcule. Aș fi preferat să jucăm pe Național Arena"
Devis Mangia, antrenor CS U Craiova

Echipa probabilă pentru meciul cu Dinamo: Calancea - Popov, T. Ferreira, Briceag - Martici, Zlatinski, Mateiu, Bancu - Gustavo, Mitriță, A. Burlacu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
132331260571303
Popa Basca  •  02 Februarie 2018, 23:35
Postat de Victor-ion Petrisor pe 02 Februarie 2018, 16:13

Favoriți cu DINAMO?! Cand ați fost voi favoriți cu DINAMO? Sunteți atat de ***, sunteți fără egal în prostie.

Stiinta a fost favorita cu Dinamo de fiecare data cand militienii au jucat in 11.

prazburg1948
prazburg1948  •  02 Februarie 2018, 20:24
Postat de Victor-ion Petrisor pe 02 Februarie 2018, 16:13

Favoriți cu DINAMO?! Cand ați fost voi favoriți cu DINAMO? Sunteți atat de ***, sunteți fără egal în prostie.

Deci sa inteleg ca dinamo e favorita sa castige nu? Cand te bat jumatate din echipele din play-out tu ai pretentii sa castigi impotriva craiovei care v-a tot umilit in 10 oameni?

936901769693416
Predan Mihai  •  02 Februarie 2018, 19:21

Articol despre Craiova _Dinamo,iar dl.eduard apostol,il citeaza pe Marcel Popescu ce spune despre...plecarea lui Nita !!!!Incredibil !!!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează