FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - ASTRA 1-0

Oltenii au trecut peste FCSB în clasament, dar nu se gândesc la titlu: "Obiectivul nostru e altul"

Foto: Facebook U Craiova
Foto: Facebook U Craiova

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 martie 2018 22:47

Alexandru Mitriță a fost eroul Craiovei în meciul cu Astra, aducând victoria cu golul reușit în minutul 82. La finalul meciului, acesta a declarat că echipa lui nu se gândește încă la titlu, dar s-a plâns din nou de starea gazonului. 

"Echipele mari așa câștigă, suntem foarte uniți. Prin acest lucru vin rezultatele. Nici noi nu suntem prea obișnuiți cu acest teren.

Sper să se rezolve cât mai repede problema cu acest gazon, nu putem face posesie pe un astfel de gazon. Am avut două lovituri libere în care piciorul de sprijin mi s-a dus în pământ când s-au rupt brazdele. Nu mai vreau să vorbesc, important e că am câștigat.

Ne gândim ca la fiecare meci să dăm totul. Urmează o partidă grea cu Viitorul, dar acolo vom juca pe un teren foarte bun. Nu ne gândim la titlu. Mi-aș dori să fiu la echipa națională, sper ca acest moment să vină cât mai curând", a  declarat Alexandru Mitriță. 

Ce a spus alexandru Mateiu

"Jucăm mereu bine acasă, am reușit asta și azi, sperăm să o ținem tot așa. Mă bucur că mi-am ajutat echipa și am dat pasă de gol, sunt foarte bucuros că am câștigat.

Toată lumea vorbește de gazon, nu are rost să mai vorbesc și eu.

Mister a făcut o echipă foarte bine, important e că am câștigat. Și eu și Băluță am fost pe bancă, dar mult mai important e că am câștigat, nu contează că ne tot rotim. 

Mai sunt multe puncte în joc. Ne gândim la fiecare meci în parte. Nu vorbim de titlu, obiectivul nostru e să jucăm din ce în ce mai bine. Trebuie să ne revenim și să fim în formă maximă cât mai repede", a spus Mateiu, pasatorul de la golul lui Mitriță, la Look TV. 

Vezi aici cronica partidei
VIDEO cu unicul gol al meciului

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (6)
prazburg1948
prazburg1948  •  12 Martie 2018, 22:44
Postat de jack_the_stripper pe 11 Martie 2018, 11:22

”Craiova chiar este o echipa mai buna ca FCSB.” Mda, s-a văzut și la Severin...

Dupa mintea ta de prost, dupa ce fc5b a batut pe Lazio, a devenit mai buna decat Lazio, nu? Mai vb, mai sunt meciuri de disputat.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  11 Martie 2018, 11:22
Postat de tihi pe 11 Martie 2018, 09:02

Craiova chiar este o echipa mai buna ca FCSB....locul lor este meritat !!! Echipa puscariasului arogant si nesimtit nu va castiga campionatul !!

”Craiova chiar este o echipa mai buna ca FCSB.” Mda, s-a văzut și la Severin...

tihi
tihi  •  11 Martie 2018, 09:02

Craiova chiar este o echipa mai buna ca FCSB....locul lor este meritat !!! Echipa puscariasului arogant si nesimtit nu va castiga campionatul !!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close