FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Oltenii de la CSU au identificat principala contracandidată la titlu: "Nu doar steliștii trebuie să se teamă"

Articol de GSP - Publicat joi, 05 octombrie 2017 20:11

Devis Mangia a tras concluziile la finalul turului de campionat și e convins că CSU Craiova se luptă cu șanse reale pentru titlul de campioană. Mai mult, italianul e fericit pentru faptul că doi jucători au ajuns la naționala mare a României, iar alți doi la cea de tineret.

"Este un semn clar al faptului că muncim așa cum trebuie. Eu sper ca în afara celor patru, să mai fie și alți jucători de la noi care să le calce pe urme, dar asta depinde și de staff-ul naționalei.

Sunt mulțumit de modul în care echipa a crescut în joc și de cum ne-am descurcat în prima parte a campionatului. E însă loc și de mai bine", a declarat Mangia.

"Nu doar steliștii trebuie să se teamă! Toată lumea trebuie să se teamă de echipa Craiovei. Singurul nostru adversar din lupta pentru titlul suntem noi" Alexandru Mitriță, atacant CSU Craiova

clasament

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
316247145478624
Cristian Mihai Coman  •  06 Octombrie 2017, 10:11

de vreo 20 de ani tot spune ti asta si n ati castigat nimic...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează