FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Oltenii plătiră azi salariile la jucători » Chiar dacă n-au sosit banii din drepturile TV

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 ianuarie 2016 19:10

CS Universitatea Craiova vrea să demonstreze că gruparea din Bănie nu are probleme financiare şi astăzi, fiind 15 ale lunii, conducerea clubului a virat salariile jucătorilor.

"Probabil, Ştiinţa este singura echipă din România care plăteşte la zi, exact", spun oltenii. Fotbaliştii sînt în cantonament în Antalya, mîine urmînd a avea primul meci amical, cu Hallesher, de la ora 17:00.

Salariile au fost plătite din finanţele investitorilor, întrucît nu au intrat încă banii din drepturile TV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
addytzu
addytzu  •  16 Ianuarie 2016, 01:52

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

widoqq
widoqq  •  15 Ianuarie 2016, 20:25

Pai nu navalise hiena de cioban sa cumpere pe gratis 4 jucatori de la csu ca sa bage el in buzunar 20 de milioane(vezi conferinta de presa) pe motiv ca echpa a falimentat?

alternativa.fc
alternativa.fc  •  15 Ianuarie 2016, 20:03

numai daca ar veni Mutu plus daca schimba numele in Oltenia U Craiova cum zice imnul, ar mai revigora echipa din banie, macar sa intre pe stadion nou......

Vezi toate comentariile (5)
Comentează