FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - POLI IAȘI 2-0

Oltenii trimit săgeți către Mulțescu după prima victorie din campionat + Reacțiile lui Mangia și Stoican

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 iulie 2017 23:16

CSU Craiova s-a impus în primul meci din acest sezon cu Poli Iași, scor 2-0, dar cel mai mare câștig al oltenilor pare să fie noul antrenor Devis Mangia.

Tehnicianul e lăudat de Alexandru Băluță, care spune că are un stil mult mai interesant față de predecesorul său, Gigi Mulțescu.

"Mă bucur că numărul 10 mi-a purtat noroc. Ivan nu merita să fie fluierat. Cu toții am muncit pentru această victorie. Trebuie să continuăm la fel pentru că de acum începe greul. Trebuie să fim în continuare concentrați. Sunt foarte încântat de noul antrenor, e un profesionist. A reușit să ne pună foarte bine în teren", a declarat Băluță la TV Dolce Sport.

"Sunt bucuros că vom juca în Europa cu AC Milan. Vom vedea la ce nivel suntem. Dacă jucam pe «Ion Oblemenco» datele problemei se schimbau. Noi așteptăm suporterii și aici, la Severin"
Andrei Ivan, căpitan CSU

Devis Mangia, antrenorul oltenilor, a vorbit despre motivele pentru care n-a folosit din primul ”11” niciun jucător transferat anul acesta și despre tragerea la sorți din turul 3 preliminar al Europa League, unde va juca împotriva lui AC Milan.

"Întotdeauna primul meci e cel mai greu. Avem mai mulți jucători care nu pot juca din anumite motive. Cei care n-au intrat a fost pentru că au venit mai târziu în cantonament, iar Roman nu poate duce 90 de minute în acest moment. Îl avem pe Spahija care avea o mică durere musculară.

Andrei Ivan a făcut o partidă bună. Nu am ce să-i reproșez. Sunt foarte mulțumit de el, de toată echipa", a declarat Devis Mangia.

"Eram convinși că se putea întâmpla să întâlnim un cap de serie, dar ne vom juca șansa. Am vorbit cu prieteni din Italia după tragerea la sorți, au venit și mesaje. Perioada de transferuri e lungă"
Devis Mangia, antrenor CSU

Flavius Stoican, tehnicianul moldovenilor, anunță noi transferuri: "Am avut multe ocazii de a marca, dar Băluță a făcut diferența. Avem 3 săptămâni de când suntem împreună, nu e ușor. A fost și adversarul dificil. În lot vor mai apărea noutăți. Avem doi jucători care azi n-au făcut deplasarea, pentru că n-au putut fi legitimați".

"Avem un început greu. Cred că Mister va analiza meciul și va vedea unde am greșit. Am ales cu sufletul, de aceea am rămas aici. N-am vrut să las echipa la greu"
Andrei Cristea, căpitan Poli Iași

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
dona
dona  •  15 Iulie 2017, 20:08

Andrei, s-ar putea sa-ti para rau ca ai ramas. Ma doare ca spun asta, dar ce s-a facut acum la Iasi este prea de tot. Se pare ca nu se doreste o echipa competitiva acolo. Impresia este ca planul este cu totul altul.

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  15 Iulie 2017, 15:52

cum sa-l fluieri pe ivan?! a fost insistent dorit de Barca si a ales sa ramana la csu... :)

fibra
fibra  •  15 Iulie 2017, 13:25

Ca in majoritatea cazurilor inventati pentru a produce scandal. In schimb va suparati rau de tot pe cei care nu sunt de acord cu o asemenea presa.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează