FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - GAZ METAN 1-0

Omul care a adus cele trei puncte Petrolului a recunoscut: "Mingea m-a atins pe mînă"

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 octombrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 04 octombrie 2014 23:10

Petrolul a învins cu 1-0 Gaz Metan Mediaş, după gafa lui Buchta, care a degajat mingea în mîna lui Astafei, apoi balonul a intrat în poartă.

Victoraş Astafei, autorul golului decisiv din partida cu Gaz Metan, recunoaşte că mingea i-a atins mîna, însă crede că nu se putea da henţ.

"Tot timpul dedic golurile familiei mele. La naţională nu te poţi gîndi doar după două meciuri bune. Nu mă gîndesc acum la naţională. A fost un gol tipic stilului meu, în Liga 1 şi ligile inferioare. Am atins mingea cu mîna, dar n-a fost nimic intenţionat, din săritură m-a atins", a spus Astafei la Look tv.

Gheorghe Mulţescu, antrenorul ploieştenilor, l-a lăudat pe Victoraş Astafei după reuşita din această seară şi crede că fotbalistul este pe drumul cel bun.

"Astafei a făcut acelaşi travaliu pe care ştiam că-l poate face. El e pe drumul bun, a progresat. Mai are pînă să ajungă la echipa naţională", a declarat şi Mulţescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
kables
kables  •  05 Octombrie 2014, 12:07
Postat de florar pe 05 Octombrie 2014, 11:01

Cica nu a fost hent ca nu a pus intentionat mina pe mingie...Oare nu a vrut intentionat sa blocheze degajarea portarului?...

Cred ca se refera la faptul ca s-a aruncat in fata mingei degajate neputand anticipa in ce loc avea sa-l atinga mingea. A existat intentia de blocare a mingei dar nu si de a face acest lucru cu mana.

florar
florar  •  05 Octombrie 2014, 11:01

Cica nu a fost hent ca nu a pus intentionat mina pe mingie...Oare nu a vrut intentionat sa blocheze degajarea portarului?...

kables
kables  •  05 Octombrie 2014, 10:05

N-au vazut nici jucatorii Gazului ca mingea i-a sarit din mana (nici macar cei doi medieseni dintre care a deviat Astafei mingea n-au observat). Acest lucru s-a vazut doar la tv pe reluare. La faza aia nu l-as acuza pe arbitru. Singurele decizii ciudate au fost la doua interventii ale lui Priso, care merita eliminat daca nu cu un rosu direct macar cu doua galbene.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează